Wiesz ja znam takich, którzy specjalnie już zamówili na 2018 rok tylko po to, żeby mieć miejsce w kolejce, ale generalnie czekają na nowe mocniejsze silniki.
Nie zmienia to faktu, że to przegięcie z Twoim zamówieniem.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Smutne jest to, że przy takiej ilości zamówień mam wrażenie że zlewają klientów.
Ja też w Krakowie zamawiałem, powiedziano, że poczekam 3 miesiące i kazali w maju dzwonić.
DO developer
Czy ktoś z forumowiczów zamawiał w Wieliczce w firmie Autoluzar?
Tak dużo chcieli wpłaty? Ja wpłaciłem tylko 2 tyś. No ale też czekam od początku grudnia. My co zamawialiśmy w ciemno nie widząc auta jeszcze to nas mają w d.... A ci co zamawiali w lutym to już jeżdzą, ci co w marcu większość ma wcześniejsze terminy prod. jak ci co w grudniu czy w listopadzie. Jest to normalne? Tylko w skodzie taki meksyk. klienta mają głęboko w........Staszek1 pisze: ↑28 kwie 2017, 16:50Najgorsze ze wpłaciłem 50 tys i nie jestem pewien jak będzie wyglądał zwrot zaliczki .
Wniosek taki że kiedykolwiek jakaś nowość skody wyjdzie to olać ją tak jak oni olewają nas. Może wtedy będą szanować klientów. Chodzi mi głównie o kolejność kolejki. Obsługa w salonie też woła o pomste do nieba. Czyli jak cała skoda
Ja tej polityki nie rozumiem , jako marka chciałbym żeby jeździło dużo dobrze wypasionych wersji bo 1,4 125 ps w wersji bieda nie robi na nikim wrażenia .
Myślisz że Pani przy biurku czuje komfort w pracy ja co chwile ktoś dzwoni co z jego autem ? Ja spotkałem się z taka opinia ze skoda odebrała klientów vw i Ci specjalnie zwalniają produkcje skody żeby ruszyć sprzedaż vw . Jakby nie patrzyć strzelili sobie trochę w kolano bo Kodiaq jest większy i tańszy od Tiguana
U mnie obsługa jest super i to od lat więc proszę nie uogólniać. Przed zamówieniem Kodiaqa odwiedziłem jeszcze dwie inne marki i tamtejsza obsługa się nie umywała.
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl