Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
dzięki arbuz za info:)
Dzięki za informację. Chyba jedyną regułą teraz jest brak reguł - kiedy zostają przypisane terminy produkcji, kiedy są zamrażane, kiedy samochód jest realnie produkowany (nie tak dawno w produkcji były te z 34-35 tygodnia, z poślizgiem ok. 3 tygodni) i jeszcze wisienka na torcie - kiedy dostanie wszystkie chipy. Bo to nie jest zwykły poślizg, żeby powiedzieli: tyle i tyle opóźnienia. Jest jak z zapisami na samochody w PRL-u:).Xeor^ pisze: ↑28 wrz 2021, 14:49
Wydaje mi się że na forum możemy mówić per Ty. Terminu produkcji nie miałem, miałem tylko informację na zamówieniu o końcu października że to jest przewidywany termin dostarczenia. Wszelkie tabelki który mi salon podsyłał były bez dat, prócz daty złożenia zamówienia.
Zamówienie z tego co mnie informowali jest już "w fabryce", ale terminu produkcji nie ma i trzeba spodziewać się dopiero informacji po nowym roku.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
"Ludzie zabijają się za nowymi autami."
Koniec świata...
Koniec świata...
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Dokładność może nie niemiecka, za to prawdziwy czeski film.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Zobaczycie, Czesi się wkurzą za Turów i powiedzą "Polakom nie produkujemy" 
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Nie "pisz tego głośno", też o tym myślałem.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Turów to jest polityka a produkcja i sprzedaż to ekonomia, z jednej strony maja u nas duży popyt z drugiej małe marże na naszym rynku, więc raczej nie jest to czynnik który wpływa na dostawy aut dla nas, chociaż tak do końca pewności miec nie można
odnośnie niemieckiej dokladnosci to chodzi za grupą Vag zarządzają w sumie Niemcy, ale widać że ich też sytuacja przerosła