Czas oczekiwania na Kodiaqa
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Dziś koło płotu stały same Ople a w strefie Skody było widać tylko Octavie...
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
-
Dziki
- Samochód: Jak łaskawie wyprodukują to Kodiaq 2.0 TSI
Witajcie.
Tak sobie tutaj czytam i czytam i krew mnie zalewa.
Auto zamówione w drugiej połowie czerwca, termin po kilku dniach telefonicznie podany, że produkcja w 48 tygodniu więc przed Świętami będzie. Jakiś czas później kolejny telefon i termin produkcji 50 tydzień. Ok. Dwa tygodnie temu strzał z grubej rury: 3 tydzień więc koło 5 tygodnia najwcześniej odbiór. W zamowieniu mam pusto przy pozycji o dacie realizacji.
Tak sobie tutaj czytam i czytam i krew mnie zalewa.
Auto zamówione w drugiej połowie czerwca, termin po kilku dniach telefonicznie podany, że produkcja w 48 tygodniu więc przed Świętami będzie. Jakiś czas później kolejny telefon i termin produkcji 50 tydzień. Ok. Dwa tygodnie temu strzał z grubej rury: 3 tydzień więc koło 5 tygodnia najwcześniej odbiór. W zamowieniu mam pusto przy pozycji o dacie realizacji.
-
envies
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI Style/Business Grey/Crater
Jeszcze nic nie jest przesądzone. Też miałem takie skoki na 3mce przed zamrożeniem, raz nawet wskoczył na 5 tydzień 18, a zamówienie z końcówki kwietnia, więc 7mcy czekania ostatecznie.
Pierwsze wskazanie na produkcję w połowie listopada się w końcu ustabilizowało i zamroziło na 45 tyg. Cierpliwości opłaca się
Pierwsze wskazanie na produkcję w połowie listopada się w końcu ustabilizowało i zamroziło na 45 tyg. Cierpliwości opłaca się
-
chaotic.frakir
- Samochód: Skoda Octavia II, 1.9 tdi
Kodiaqa zamówiłem 12.10.2017. Termin odbioru został wyznaczony na koniec lutego 2018, co jest sporą poprawą, bo jeszcze we wrześniu mowa była o 8 miesiącach oczekiwania.
Otrzymałem 5% zniżki, na wersję style 1.4 tsi.
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Otrzymałem 5% zniżki, na wersję style 1.4 tsi.
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
- jampiter
- Samochód: KODIAQ Style 1,4 TSI 150KM DSG
W jakim systemie? Gdzie to można zobaczyć?
Mi powiedziano na początku przy zamówieniu że termin odbioru 49 tydzień a tydzień temu dzwonili ze przełożony na 5 tydzień 20018.
20018?! Co oni w tych fabrykach jeden samochód na 10 lat robią czy co? To do tego czasu nikt już wtedy aut nie będzie używał do przemieszczania się
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
370 dziennie a moze teraz juz więcejEverred pisze:20018?! Co oni w tych fabrykach jeden samochód na 10 lat robią czy co? To do tego czasu nikt już wtedy aut nie będzie używał do przemieszczania się
Ja już u siebie straciłem cierpliwość. Pierwszy termin wrzesień, potem połowa października, następnie połowa listopada a teraz uwaga produkcja 23 grudzień , więc odbiór dopiero 2018 r. Sugerowany upust i tu też uwaga na śmiech 3000 jako wyprzedaż rocznika.
Ten 23 to też jeszcze nie pewny więc, zapewne podziękuje . Gdyby ktoś był chętny proszę o info . 2.0 TSI , beżowa alcantara, 7 siedzeń, full opcja bez columbusa i bez haka. Reszta chyba wszystko jest .
Ja osobiście celuje w inny segment teraz gdyż muszę auto mieć przed 10 grudnia. Do wyboru BMW 4, Stinger, Arteon , Passat :/
Ten 23 to też jeszcze nie pewny więc, zapewne podziękuje . Gdyby ktoś był chętny proszę o info . 2.0 TSI , beżowa alcantara, 7 siedzeń, full opcja bez columbusa i bez haka. Reszta chyba wszystko jest .
Ja osobiście celuje w inny segment teraz gdyż muszę auto mieć przed 10 grudnia. Do wyboru BMW 4, Stinger, Arteon , Passat :/
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Stingerem ostatnio jechał znajomy i był w ciężkim szoku jak mocno dopracowany jest to samochód.
Gliniarze również którzy to zatrzymali przy 220 po krótkim pościgu
Na tyle byli zafascynowani też Tym autem, że skończyło się bez mandatu
Osiągi, wygląd i wyposażenie bajeczne. Do tego cena dużo lepsza niż 3 pozostałe jakie wymieniłeś.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Gliniarze również którzy to zatrzymali przy 220 po krótkim pościgu
Na tyle byli zafascynowani też Tym autem, że skończyło się bez mandatu
Osiągi, wygląd i wyposażenie bajeczne. Do tego cena dużo lepsza niż 3 pozostałe jakie wymieniłeś.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka