Lampy przednie halogenowe (nie ledowe).
Re: Lampy przednie halogenowe (nie ledowe).
Testowałem wczoraj Misia z ledami i nie podzielam takiego zachwytu na typem tego oświetlenia, w porównaniu do moich bixenonów w Alhambrze wypadają jednak trochę gorzej, ale i tak jest o niebo lepiej od ledów w takim Leonie, jeździłem Leonem dwa tygodnie i jak dla mnie tam ledy są po prostu słabe, wyglądają super ale jakość oświetlenia jest kiepska w porównaniu do xenonów.
Ja natomiast jestem zachwycony ledami.
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Bez dwoch zdań mam tez ledy i to po prostu rewelacja
Ostatnio miałem nieprzyjemność jechać nie swoim autem, które nie miało ledów, to było w nocy. Czułem się jakbym sobie pochodnią podświetlał drogę... Żółto i g*no widać. Aż z niedowierzaniem sprawdziłem czy klosze nie upieprzone ale były czyste - po prostu przywykłem do białego intensywnego oświetlenia z mojego Kodiaqa.
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Ja mam ledy u siebie w Mondeo MK5 i działają i świecą rewelacyjnie. Kodiaqa też zamówiłem z ledami.
Tak jak kolega wyżej również mam astygmatyzm i nie mam żadnych problemów z barwą światła nawet na kilkugodzinnych trasach w nocy.
Tak jak kolega wyżej również mam astygmatyzm i nie mam żadnych problemów z barwą światła nawet na kilkugodzinnych trasach w nocy.
W kodiaqu halogeny świecą tak - wiadomo że to obraz z kamerki która nie oddaje realizmu ale na pewno nie jest to pochodniaEverred pisze: ↑10 paź 2017, 23:05Ostatnio miałem nieprzyjemność jechać nie swoim autem, które nie miało ledów, to było w nocy. Czułem się jakbym sobie pochodnią podświetlał drogę... Żółto i g*no widać. Aż z niedowierzaniem sprawdziłem czy klosze nie upieprzone ale były czyste - po prostu przywykłem do białego intensywnego oświetlenia z mojego Kodiaqa.

Ale jadąc z pochodnią jest ciepło