Kamera cofania
Kamera cofania
Witam, jestem własnie na etapie konfiguracji misia i mam pytanie do użytkowników. Czy kamera cofania bez z wersji 360° jest wyposażona w linie które zmieniają kąt wraz z obrotami kierownicy? Niestety sprzedawca nie potrafi mi udzielić odpowiedzi na 100% bo wszystkie Kodiaqi mieli z tym systemem 360°. 
Re: Kamera cofania
Tak. Dodatkowo wraz z wyborem kamery dostajesz światła full Led z tyłu i oczywiście musisz mieć to radio z minim 8" ekranem 
Dzięki za info.
Pozdrawam.
Pozdrawam.
Nie wiem jaka jest różnica w cenie obecnie pomiędzy zwykłą a 360 ale jeśli często parkujesz w ciasnych miejscach, z różnymi przeszkodami, donicami, żywopłotami, słupkami jakimiś itp to ta kamerka 360 stopni robi robotę. Ja nigdy nie miałem problemów z parkowaniem różnymi autami typu kombi ale SUVem jest przynajmniej dla mnie trochę gorzej bo mniej widać. Ta kamerka "z lotu ptaka" pozwala się wcisnąć dosłownie na styk, czasem po wyjściu z auta wygląda to tak jakbym sobie wózkiem widłowym tam auto wsadził. Nie żałuję zakupu tego.
Ja tego nie wziąłem i trochę żałuję. Dziś bym dopłacił...
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl
-
Niedźwiadeq
- Samochód: kodiaq 2.0 Tdi DSG style + dodatki
+1
Warto brać 360.
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Wziąłem i nie żałuje. Wjazd do wąskiego garażu czy wychylenie sie po wyjezdzie z posesji gdzie nieoceniona jest przednia kamera dają pewność i zaparkowania i nie potrącenia kogoś na chodniku podczas wyjazdu z posesji
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Popieram, wszystko extra klasa.
Polecam kamerki 360 st. Czesto korzystam przy ciasnym parkowaniu. Jest nieoceniona.
Polecam kamerki 360 st. Czesto korzystam przy ciasnym parkowaniu. Jest nieoceniona.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style