Skrzypiace plastiki.
Re: Skrzypiace plastiki.
Gdyby nie gwarancja to bym pojechał z tym do pierwszego lepszego profesjonalnego tapicera i zapytał czy nie może tego skleić na sztywno, podejrzewam, że nawet sam bym to jakoś skleił ale potem usłyszę "No Panie, no, sam żeś se Pan próbował naprawić to gwarancje szlak trafił ... sorry".
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Wszystko można reklamować, ale jesli nie ma potrzeby to po co. Zamienią Ci nową rączke na taką samą też nową i tak samo skrzypiącą.
Rączka mam wrażenie ze jest pusta w środku i sie odkrztałca pod naciskiem, co powoduje skrzypienie. Takie jest moje zdanie bo testowałwm na swoim egzemplarzu. Jak jade autem nie trzeszczy chyba ze opre o raczke lewe kolano, a zatrzeszczy jesli mocno scisne przy zamykaniu drzwi.
Sadze ze nowa wymieniona bedzie trzeszczala tak samo - taki materiał i wykonanie.
Rączka mam wrażenie ze jest pusta w środku i sie odkrztałca pod naciskiem, co powoduje skrzypienie. Takie jest moje zdanie bo testowałwm na swoim egzemplarzu. Jak jade autem nie trzeszczy chyba ze opre o raczke lewe kolano, a zatrzeszczy jesli mocno scisne przy zamykaniu drzwi.
Sadze ze nowa wymieniona bedzie trzeszczala tak samo - taki materiał i wykonanie.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Skrzypiace plastiki.
Witam
Jeżeli macie problemy ze swoimi Misiakami, jak najwiecej zgłaszajcie w serwisach. Producent zajmuje się zgłoszeniami i problemami dopiero jak ma jakąś określona ilość zgłoszeń.
Jeżeli macie problemy ze swoimi Misiakami, jak najwiecej zgłaszajcie w serwisach. Producent zajmuje się zgłoszeniami i problemami dopiero jak ma jakąś określona ilość zgłoszeń.
Wczoraj zostawiłem auto w serwisie z owym zgłoszeniem. Przy odbiorze dowiedziałem się, że mają wiele zgłoszeń w tym temacie i będą je wysyłać do centrali ale nie wiedzą co dalej z tym robić, dopóki nie przyjdzie odzew z centrali.
DO developer
-
krotz
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI
U mnie to samo. Oddali nie zrobiony z informacją że trzeba się zgłaszać do Skody to będą męczyć kogo trzeba na akcje serwisową..
Jeżeli przeszkadzają wam skrzypiące plastiki w uchwytach na drzwiach to polecam wybrać się do salonu Mercedesa przetestować A, B, GLA i CLA..i wykonanie uchwytów na drzwiach, dopiero przekonacie się co to znaczy skrzypiący plastik..o zgrozo i to jeszcze jak to mówią w marce "premium"..
-
Marcin Golebiewski
- Samochód: Skoda Kodiaq Style , 2.0 diesel,190 km, 4 x 4
Ja mam podobny problem ze skrzypiacymi uchwytami w drzwiach przednich. Jestm rozczarowany jakoscia plastikow, a jeszcze bardziej podejsciem serwisu do tego tematu. Od Mistrza serwisu uslyszalem ze "ten typ tak ma i nie bedziemy poprawiac fabryki"
Musze jakos wytrzymac 3 lata i nigdy wiecej SKody
Musze jakos wytrzymac 3 lata i nigdy wiecej SKody
Masz rację. Usterka usterką, ale podejście serwisu Skody do różnych spraw jest bardzo rozczarowujące.
DO developer
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
dla mnie to śmieszne. wyjąć zaślepki, dokręcić wkręty, założyć zaślepki i po problemie.
a tu proces budowy skody:
a tu proces budowy skody:
-
Hipocampus
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI,Citroen Cactus
ale to już jest dziadowskie...(tunele nadmuchu pod I rzędem foteli)
wykończenie mogłoby być nieco lepsze...

co to hosting
wykończenie mogłoby być nieco lepsze...

co to hosting