Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
jl7
Samochód: skoda octavia

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: jl7 »

Lucky ma racje. Comfortline to odpowiednik style w skodzie. Po dodaniu pakietow promocyjnych w kodiaku i tiguanie auta beda mialy zblizone wyposazenie a roznica w cenie bedzie ok 10 tys zl.

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Awatar użytkownika
fonus
Samochód: Kodiaq 1.4 TSI ACT 150 KM 2WD DSG Brąz Magnetic

Post autor: fonus »

Proponuję w sprawie Tiguana Allspace przenieść się do wątku viewtopic.php?f=43&p=8169#p8088 bo tu się nam rozjeżdża

Jarek
Samochód: Kodiaq 1,4 Style 4x4 + Volvo XC90 2,4 D5

Post autor: Jarek »

No to jest :)
3 auta, dwa miejsca w garażu. Problemy pierwszego świata :)

Fajnie się jeździ :)

biegacz.piotr
Samochód: Skoda Kodiaq 1.9TSI

Post autor: biegacz.piotr »

Witajcie, jestem tutaj nowy ;).
Mam pytanie. Mój Kodiaq miał być wyprodukowany w tym tygodniu... ale termin się przesunął na następny tydzień. Powiedźcie jak wygląda sprawa dostawy od produkcji ile trwa :)? I do tego papierologia przed odbiorem z leasingiem jak to wygląda :)?
Dzięki

Skorek
Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 4x4 AUTOMAT

Post autor: Skorek »

Tydzień do dwóch, wszystko sprawa indywidualna. Odbierałem dwa Kodiaq, w jednym przypadku niecały tydzień, w drugim troszkę ponad, ale sprawy finansowania i wpłaty zaliczek miałem już dużo wcześniej ogarnięte więc pozostał tylko transport via Poznań i zarejestrowanie auta w wydziale komunikacji.

miro.t
Samochód: Misiek 2.0TDI

Post autor: miro.t »

Właśnie wyszedlem z salonu w którym kupiłem Kodiaczka i powiem szczerze byłem bardzo zaskoczony. Powiedziano mi, że jakbym dziś zamówił Kodiaqa to produkcja za miesiąc, auto w garażu na początku listopada. Chyba nikt nie zamawia auta na koniec roku, lepiej poczekać dwa, trzy miesiące i mieć rok młodsze auto.

nasty
Samochód: Kodiaq 2.0 TDI 190KM

Post autor: nasty »

miro.t pisze:
22 wrz 2017, 15:15
produkcja za miesiąc
:lol:

PiotrekM
Samochód: Skoda Kodiaq 2.0TSI Style

Post autor: PiotrekM »

Chyba się wstrzeliłeś w kolejkę po kimś kto zrezygnował. Ja zamówiłem w lipcu i na razie jest plan produkcji na połowę listopada. Pytałem czy obecnie czas czekania jest krótszy i sprzedawca stwierdził, że jest nawet gorzej.

miro.t
Samochód: Misiek 2.0TDI

Post autor: miro.t »

Mój podobnie jak przy zamówieniu powiedział, że jeszcze ma "kwoty", co chyba oznacza że jeszcze nie wykorzystał przyznanego limitu sprzedaży. Ktoś u niego zamówił na początku zeszłego tygodnia 4 szt, i wskoczyły na produkcję 15.10.
Widocznie u nich już tak jest. Mój był produkowany ok. 1,5 miesiąca od zamówienia.

Poly
Samochód: Planuje Kodiaq 1.4 TSI

Post autor: Poly »

miro.t pisze:
22 wrz 2017, 15:15
Właśnie wyszedlem z salonu w którym kupiłem Kodiaczka i powiem szczerze byłem bardzo zaskoczony. Powiedziano mi, że jakbym dziś zamówił Kodiaqa to produkcja za miesiąc, auto w garażu na początku listopada. Chyba nikt nie zamawia auta na koniec roku, lepiej poczekać dwa, trzy miesiące i mieć rok młodsze auto.
A który to salon ?

ODPOWIEDZ