Skoda Kodiaq Scout i Skoda Kodiaq SportLine
Re: Skoda Kodiaq Scout i Skoda Kodiaq SportLine
Dziś opublikowano cennik Kodiaqa SportLine i Kodiaqa Scout w Czechach. Zamówienia Czesi będą mogli składać od 15 września.
Sportline będzie dostępny w cenie o 60 tys. koron wyższej niż Style (od 871 900 do 1026900). Konfiguracje silnika i skrzyni biegów dokładnie takie jak dla Style. Wcześniej nie było o tym oficjalnych informacji, a okazało się, że Sportline będzie dostępny zarówno z napędem tylko na przód, jak i 4x4.

Scout'a wyceniono o 52 tys. koron drożej od Style'a i będzie dostępny tylko z napędem 4x4 w standardzie (od 863900 do 1018900).

Czekamy na ceny w Polsce.
Sportline będzie dostępny w cenie o 60 tys. koron wyższej niż Style (od 871 900 do 1026900). Konfiguracje silnika i skrzyni biegów dokładnie takie jak dla Style. Wcześniej nie było o tym oficjalnych informacji, a okazało się, że Sportline będzie dostępny zarówno z napędem tylko na przód, jak i 4x4.

Scout'a wyceniono o 52 tys. koron drożej od Style'a i będzie dostępny tylko z napędem 4x4 w standardzie (od 863900 do 1018900).

Czekamy na ceny w Polsce.
Ostatnio zmieniony 08 lis 2017, 20:47 przez Lucky, łącznie zmieniany 1 raz.
No to mamy nowość w polskim cenniku Kodiaqa... ale narazie dodatkowo tylko wersja SCOUT: http://www.skoda-auto.pl/oferta/cenniki
Różnica między wersjami STYLE i SCOUT w Polsce wynosi 9,1 tys.zł i wydaje się, że jest o ok 1-1,5 tys. zł większa niż w Czechach niestety
Aproksymując, SPORTLINE pewnie będzie kosztować od jakieś 138 tys. w wersji 1,4 TSI 4x4.
Różnica między wersjami STYLE i SCOUT w Polsce wynosi 9,1 tys.zł i wydaje się, że jest o ok 1-1,5 tys. zł większa niż w Czechach niestety
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2017, 22:41 przez Lucky, łącznie zmieniany 1 raz.
- fonus
- Samochód: Kodiaq 1.4 TSI ACT 150 KM 2WD DSG Brąz Magnetic
Przepraszam ale niech mnie ktoś oświeci. .. czym te dodatkowe elementy wyposażenia są tyle warte czy to już nie jest przegięcie? Dziękuję
Kiedyś mając Superba interesowałem się ile kosztowałyby plastiki do wersji Scout i Życzyli sobie za to ponad 11 tysięcy. KOSMOS
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Czy scout poza różnicami wizualnymi ma jeszcze coś dodatkowo?
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Za kilka minut wszystko będzie jasne 
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
po północy?
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Lucky, dzięki za cynk.
Dodałem cennik na forum i zrobiłem porównanie do wersji Style: Cennik Kodiaq Scout.
Dodałem cennik na forum i zrobiłem porównanie do wersji Style: Cennik Kodiaq Scout.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum!