Niby to nic, ale odbierając samochód w grudniu praktycznie kupujesz roczne auto, no chyba że się umówisz na późniejszy odbiór w 2018- i czekasz dalej, no i w tym okresie u konkurencji zaczynają się wyprzedaże itdFilonous pisze: ↑14 wrz 2017, 14:38Mam bardzo podobną sytuację, ale po pół roku poczekam jeszcze te 3 miesiące.mapec pisze:To i ja się pochwalę.
Zamówiony 16.03 po sześciu miesiącach oczekiwania informacja o wstępnym terminie produkcji na grudzień.
Co robić? zrezygnowałem (zwrot zaliczki bez najmniejszego problemu- brawo dealer),
jest nas mniej coraz
Wysłane z mojego Moto G (4) przy użyciu Tapatalka
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Czyli z deszczu pod rynnę
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
A jakie to ma znaczenie, kiedy odbierzesz auto, skoro w dowodzie i tak będzie rok produkcji 2017?mapec pisze: ↑14 wrz 2017, 19:51Niby to nic, ale odbierając samochód w grudniu praktycznie kupujesz roczne auto, no chyba że się umówisz na późniejszy odbiór w 2018- i czekasz dalej, no i w tym okresie u konkurencji zaczynają się wyprzedaże itdFilonous pisze: ↑14 wrz 2017, 14:38Mam bardzo podobną sytuację, ale po pół roku poczekam jeszcze te 3 miesiące.mapec pisze:To i ja się pochwalę.
Zamówiony 16.03 po sześciu miesiącach oczekiwania informacja o wstępnym terminie produkcji na grudzień.
Co robić? zrezygnowałem (zwrot zaliczki bez najmniejszego problemu- brawo dealer),
jest nas mniej coraz
Wysłane z mojego Moto G (4) przy użyciu Tapatalka![]()
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
608-870-520
-
envies
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI Style/Business Grey/Crater
Tiguan Allspace raczej będzie w polsce, ceny będą się zaczynały od 116 090zł, skąd wiem?
Ano ktoś z VW zrobił błąd i wrzucił cene w reklamie wyświetlającej się w google na aplikacjach mobilnych.
Wystarczy wpisać "tiguan allspace" w chrome mobilnym i odswiezyc strone w ktoryms momencie w promowanych przez googla reklamach wyswietli sie "VW Tiguan Allspace - Teraz juz od 116 090zł - volkswagen.pl"

Ano ktoś z VW zrobił błąd i wrzucił cene w reklamie wyświetlającej się w google na aplikacjach mobilnych.
Wystarczy wpisać "tiguan allspace" w chrome mobilnym i odswiezyc strone w ktoryms momencie w promowanych przez googla reklamach wyswietli sie "VW Tiguan Allspace - Teraz juz od 116 090zł - volkswagen.pl"
Sporo informacji o Allspace można już się dowiedzieć w salonach VW, wystarczy zapytać
Znaczenie może mieć zasadnicze, jeżeli odbierzesz samochód wyprodukowany w 2018 roku oczywiście już 2018 roku, ale na to trzeba wiele cierpliwościCarly_pl pisze: ↑15 wrz 2017, 13:13A jakie to ma znaczenie, kiedy odbierzesz auto, skoro w dowodzie i tak będzie rok produkcji 2017?
Jest już oficjalny cennik brata Kodiaqa na http://cenniki.konfigurator-vw.pl/pdf/R ... lspace.pdf ...jednak od 117090złenvies pisze: ↑15 wrz 2017, 13:34Tiguan Allspace raczej będzie w polsce, ceny będą się zaczynały od 116 090zł, skąd wiem?
![]()
-
kamilR
- Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17
Standardowe wyposażenie Tiguana Allspace Highline sporo bogatsze od Style'a w Kodiaqu. Wydaje mi się, że raczej wersja Comfortline jest porównywalna ze Style u Skody. Co prawda nie ma tu przednich świateł LEDowych w standardzie, ale jest Line Assist i ACC-210 km/h, a w pakiecie Premium za dodatkowe 2890 zł są już dynamiczne Top-LEDy w zestawie z nawigacją i Keyless, czyli lepiej niż w Kodiaqu. A dodatkowe 2 fotele w bagażniku kosztują tylko 1940 a nie 4k. W sumie może wyjść niewielka różnica jeśli kogoś akurat takie wyposażenie interesuje.
Trzeba jeszcze uwzględnić rabaty. Na zwykłego tiguana to ok. 9--10%