I masz pierwsze zdjęcie do Twojego wątku
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
No to gratulacje z okazji ślubu!
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Realnie ok. 11 września. Oczywiście obym się mylił. W moim przypadku i nie tylko mieli jakiś totalny zastój w wysyłce samochodów do Polski bo w tym czasie nazbierało się ok. 100 kodiaqów. Wiozą pociągiem do Swarzędza tam przeładunek, biurokracja to i się schodzi.
Przypadkiem znalazłem u mojego dealera demówkę Kodiaqa dostepną od ręki:
http://skoda.tychy.pl/produkt/skoda-kod ... zl-brutto/
Przebieg 6 kkm. Nie dają ich na weekend bez nadzoru, więc samochód raczej nie jest przeorany.
Jest to jakaś alternatywa dla tych co mają terminy na 2018...
Root jak link jest jakąś formą reklamy lub łamie regulamin to proszę usuń go. Chodziło mi tylko o zaznaczenie faktu, iż pojawiają się demówki.
http://skoda.tychy.pl/produkt/skoda-kod ... zl-brutto/
Przebieg 6 kkm. Nie dają ich na weekend bez nadzoru, więc samochód raczej nie jest przeorany.
Jest to jakaś alternatywa dla tych co mają terminy na 2018...
Root jak link jest jakąś formą reklamy lub łamie regulamin to proszę usuń go. Chodziło mi tylko o zaznaczenie faktu, iż pojawiają się demówki.
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Nie jest to reklama, więc jest ok.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Zaczynam dochodzić do wniosku, że jak będę chciał iść na emeryturę to zostanę dealerem samochodów...
Moje plany odbioru na 2 września poszły się.... zmienić... Mój doradca był wczoraj pierwszego dnia po urlopie i zamiast przycisnąć temat to zbył mnie tekstem, iż potrzebuje "dzień na rozruch"
Obiecał, że zadzwoni dziś jak się zorientuje jak wygląda sytuacja z leasingiem itp. (samochód stoi już gotowy). Robimy zakłady w domu czy rzeczywiście zadzwoni. Finalnie mój doradca dowozi wszystkie tematy jak należy (przynajmniej do tej pory), ale ręce mi odpadły...
Przykład z salonu VW: nie ma możliwości jazdy próbnej bo "kolega - sprzedawca" pojechał samochodem na urlop i wróci za tydzień....
Ja chyba za mocno zestresowanym człowiekiem jestem..... wezmę coś na uspokojenie
Moje plany odbioru na 2 września poszły się.... zmienić... Mój doradca był wczoraj pierwszego dnia po urlopie i zamiast przycisnąć temat to zbył mnie tekstem, iż potrzebuje "dzień na rozruch"
Przykład z salonu VW: nie ma możliwości jazdy próbnej bo "kolega - sprzedawca" pojechał samochodem na urlop i wróci za tydzień....
Ja chyba za mocno zestresowanym człowiekiem jestem..... wezmę coś na uspokojenie
- fonus
- Samochód: Kodiaq 1.4 TSI ACT 150 KM 2WD DSG Brąz Magnetic
Ethel dokładnie - weź coś na uspokojenie dla siebie, a na rozruch dla swojego doradcy kup koniaczek i czekoladki. Przynieś i zobaczysz, że będzie inna rozmowa. Nie możemy tak wymagać i wymagać, że nam się należy, że chcemy auto odebrać, ... chwila! Pali się?! Doradca też człowiek. Czekałeś pół roku, to tydzień Cię nie zbawi. Pamiętaj - 10 innych klientów czeka na Twój samochód.
-
Jarek
- Samochód: Kodiaq 1,4 Style 4x4 + Volvo XC90 2,4 D5
Dziś wracałem do WAW z WRO moim mastodontem (XC90) i mnie minął Kodiaq DW...
Zwróciłem uwagę, bo rzadko widuję - w Warszawie może ze 4 widziałem na ulicy
Czekam zatem cierpliwie na mniejszego mastodonta do kolekcji 
Zamówiony 17.03, wyprodukował się 24.08, a do salonu dojechał 30.08. Dzisiaj jadę go obejrzeć, a w poniedziałek odbiór.
Kurcze mój się podobno wyprodukował w 33 tygodniu a ciągle nie dojechał do salonu...
Paweł a gdzie zamawiałeś?
Paweł a gdzie zamawiałeś?
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl
Inter Auto Krasne k/Rzeszowa.