Zamówiłem pełną skórę z wentylacją plus fotele elektryczne z pamięcią.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
Aeroxik
- Samochód: Skoda Superb Kombi 2.0 TSI 280KM, Kodiaq 2.0 TSI
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Tak jak wcześniej pisałem w dalszym ciągu widnieje termin produkcji 19 tydzień... Będę w sobotę u dealera i może coś się w tej sprawie zmieniło na korzyść
Dzięki, dajcie znać po weryfikacji info u dealera.
dzis wskoczyl tydzien 14 produkcji!
poprawili mi humor na weekend... zawsze lepsze to, niz tydzien 30sty, ktory do niedawna straszyl w systemie...
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Czuję agnes, że chcesz zrezygnować z elektryki foteli 
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
root
- Administrator
Nie jestem na Twoim miejscu, ale ja nie mam elektryki 
Dużo osób będzie tym samochodem jeździło?
Dużo osób będzie tym samochodem jeździło?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
No właśnie, odkąd jeździ mój 3-i kierowca, wzrostem odbiegający od pozostałych dwóch, za każdym razem wszystko ustawiam od nowa.
Teoretycznie nie zamierzam Go dopuszczać, ale konsekwencji brak...
Ale kusi mnie to skrócenie.
-
root
- Administrator
No to musisz sobie przemyśleć, jak bardzo i jak często będzie Cię wkurzało to ustawianie fotela 
Zawsze możesz zrezygnować z tego na próbę i zobaczyć co się stanie z terminem. Ostatecznie wrócisz, tylko zapytaj sprzedawcy, żeby nie okazało się, że potem to już wskoczysz na nowy rok. Ewentualnie złożenie zamówienia w innym salonie, jak ktoś już tu proponował, może być dobrym pomysłem.
Zawsze możesz zrezygnować z tego na próbę i zobaczyć co się stanie z terminem. Ostatecznie wrócisz, tylko zapytaj sprzedawcy, żeby nie okazało się, że potem to już wskoczysz na nowy rok. Ewentualnie złożenie zamówienia w innym salonie, jak ktoś już tu proponował, może być dobrym pomysłem.
Tak jej nie podpowiadaj, bo nie ma pewności, że wróci na swój termin. Raczej może liczyć na kolejną przesunięcie terminu. Pamiętajcie, że do marcowej premiery auta zostało złożonych 20000 zamówień i każdy robi co może żeby mieć szybszy termin. Ja bym nie ryzykował...