Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Zależy od agenta. 5 dni powinno być realne. U mnie miało to zająć 4 dni włącznie z podpisaniem papierów i odbiorem.
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Jak prześlesz wymagane dokumenty elektronicznie to decyzję masz tego samego dnia. Rejestracja w następnym dniu. Jak ogarnięty sprzedawca to w trzy dni wszystko załatwione i wio...
W przypadku, gdy załatwiamy dokumenty na odległość, np. my we Wrocławiu, Klient w Poznaniu, dealer w Katowicach to całość trwa 4 dni, włącznie z podpisaniem dokumentów, przelewami (tutaj dużo zależy od samego Klienta, czy szybko przelewa opłatę początkową), rejestracją i ubezpieczeniem.
Czyli w poniedziałek zaczynamy, a w czwartek jeździsz nową furą
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Trudniej jest jak weekend wypada w trakcie.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Jak dealer i bank będzie chciał to jest w stanie zrobic wszystkow ciagu jednego dnia jak juz masz zgode na leasing. Ja auto odebrałem szóstego dnia od wyprodukowania
więc wszystko możliwe. Rejestracja + umowa leasingowa zajeła w sumie 24 godziny (od złozenia wniosku o leasing do wyjechania z salonu).
Mój dealer wraca z urlopu w poniedziałek.... Zobaczymy czy uda się ogarnąć tak temat aby odebrać najpóźniej w sobotę 
Ja już jestem szczęśliwym użytkownikiem. Co prawda czekałem od stycznia do sierpnia, ale radość jazdy wynagradza. Także życzę cierpliwości w dalszym oczekiwaniu, a w szczególności tym, którym się kończy. 
Jeżeli chodzi o rejestrację - kwestia czy jest w tym samym mieście rejestrowane, czy nie (po prostu dochodzi kurier, co wydłuża), ale w 5 dni jak najbardziej powinno się udać.
Jeżeli chodzi o rejestrację - kwestia czy jest w tym samym mieście rejestrowane, czy nie (po prostu dochodzi kurier, co wydłuża), ale w 5 dni jak najbardziej powinno się udać.
Ja tablice rejestracyjne odebrałem od leasingu sam i tego samego dnia pojechałem na odbiór auta do dealera do innego miasta.
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Rzeczywiście chrapek ten twój samochód to chyba kurierem nadali.
Ja miałem wyprodukowanie 30.06 a odbiór w trzeciej dekadzie lipca.
Generalnie logistyka jest opieszała w Skodzie.