Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Waty
Samochód: Brak

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: Waty »

Dla mnie z kolei słabe jest, że tego samochodu nie może domyślnie wydać inny sprzedawca w przypadku urlopu pierwszego handlowca. Jak ja idę na urlop to firma nie staje, klienci nie muszą czekać aż wrócę tylko ktoś zwyczajnie mnie zastępuje. Tu nie ma żadnego niewolnictwa, braku szacunku ani roszczeniowej postawy tylko przyjęte ogólnie dobre praktyki, dzięki którym każdy jest zadowolony. Najwyraźniej nie dotyczy to wszystkich branż. A co jak ktoś idzie na urlop np na 3 tygodnie albo bierze pół roku tacierzyńskiego? Też trzeba się prosić o wydanie samochodu przez kogoś innego?

Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Awatar użytkownika
Jarek104
Samochód: E39 528i

Post autor: Jarek104 »

poczytaj wyżej co pisałem..

To kwestia dogadania między handlowcami. U mnie w salonie to działa, nie ma problemu z wydaniem za kogoś. Ale różne są relacje

kamilR
Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17

Post autor: kamilR »

Dokładnie tak jak Waty napisał.
Nikt nikomu nie każe byc niewolnikiem, czy odbierać telefon w dni wolne od pracy, a tym bardziej ze ma rezygnować z urlopu- litości nikt tak nigdzie nie napisał i tego nie oczekuje. Od poczatku chodzi o to ze samochód powinien zostac wydany przez kogoś innego jeżeli klientowi na tym zalezy. A Ty Jarek dorabiasz jakieś teorie ze ktos ma z urlopu rezygnować- to jest słabe bardzo słabe.

Awatar użytkownika
Jarek104
Samochód: E39 528i

Post autor: Jarek104 »

kamilR pisze:
09 sie 2017, 22:27

Wito- to jest jakiś nieśmieszny żart ze strony sprzedawcy, jakby mi sprzedawca palnął tekstem że po ponad pół roku czekania mam jeszcze czekać kolejne dwa tygodnie bo Pan Sprzedawca na urlop idzie! najpierw bym mu parsknął śmiechem w twarz, olał ciepłym moczem i już więcej z nim słowa nie zamienił po czym poszedłbym do kierownika
czy aby na pewno? Zresztą po tonie tej wypowiedzi widać podejście, o którym pisałem wyżej.

kamilR
Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17

Post autor: kamilR »

Jak cytujesz to cytuj calosc- tam jeszcze napisałem że ,, SZYBKO BY SIE ZNALAZŁA OSOBA , KTÓRA BY MI AUTO WYDAŁA,, nie próbuj manipulować bo cienko ci to idzie.
Jeszcze raz powtórzę ja mam gdzies kto mi auto wyda, jeżeli czekam długi czas i wiem ze auto juz jest i mozna je wydać, to tak jak napisałem rowniez wczesniej- powinien powiedzieć ze idzie na urlop i ktos inny wyda auto, lub jeżeli klient chce moze poczekać aż wróci z urlopu,do tego tez sie nie odniosłeś tylko przemilczałes, cytujesz i odnosisz sie do FRAGMENTÓW wypowiedzi wygodnych dla ciebie.

rafalhtc
Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi

Post autor: rafalhtc »

Jarek, Jarek. Ja to cały czas jestem ciekaw co na to Twój szef, że mu i salonowi taki marketing szeptany fundujesz.

Wysłane z Tapatalk

Awatar użytkownika
jankess4
Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL

Post autor: jankess4 »

Czcza dyskusja. Słuchajcie skończmy z argumentami in personam. Po prostu Jarek jest konkretny i nie owija w bawełnę.

Awatar użytkownika
Carly_pl
Samochód: Mazda 6

Post autor: Carly_pl »

jankess4 pisze:
12 sie 2017, 10:04
Czcza dyskusja. Słuchajcie skończmy z argumentami in personam. Po prostu Jarek jest konkretny i nie owija w bawełnę.
Wróćmy zatem do czasu oczekiwania na Kodiaqa ;)
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało :)

kkriss
Samochód: Kodiaq 2.o tsi

Post autor: kkriss »

Ja zrezygnowałem z Kodiaqa. Błąd sprzedawcy spowodował, że po pół roku czekania rezygnuję. Nie mam ochoty czekać kolejne 6 miesięcy. Zamówiłem Superba z odbiorem koniec września. Przed tą decyzją pojezdzilem obydwoma modelami. Superb jest dużo lepiej wykonany. Zdecydowała tez dużo lepsza paleta silników - wziąłem 280 konny. Dalej uważam, że kodiaq to super samochód i pewnie gdyby przyszedł w mojej konfiguracji to bym już nim jeździł.

root
Administrator
Samochód: Volvo V90

Post autor: root »

Będzie pan zadowolony :) Szczególnie z tym silnikiem.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

ODPOWIEDZ