Jezu drogi wybrać Kodiaqa (zrezygnować bo długo) a później chwalić się made in usa co na zdjęciu.
Co za rozdwojenie jaźni ma ten człek.
Rezygnacja z Style 20 TSI odbiór na koniec września
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Re: Rezygnacja z Style 20 TSI odbiór na koniec września
O co Ci chodzi. Napisał kolega, że kupił co innego bo ma do tego prawo. Niczym się nie chwalił. Bez rzucania kwotami itp.
A to, że wrzucił fotkę auta z USA, z którymi ma do czynienia to co z tego. Tylko się cieszyć, że może pracować przy takich maszynach- ja bym chętnie się przy nich pobrudził.
Na forum aż roi się od zdjęć, w tym także tych mijanych na ulicach Kodiaq-ów więc i zatem kolega miał prawo dodać zdjęcie akurat innego wozu.
Zazdrość się odzywa czy zawiść.
Ja osobiście koledze gratuluje, bo Jeep to równie dobry wybór:)
Wysłane z Tapatalk
A to, że wrzucił fotkę auta z USA, z którymi ma do czynienia to co z tego. Tylko się cieszyć, że może pracować przy takich maszynach- ja bym chętnie się przy nich pobrudził.
Na forum aż roi się od zdjęć, w tym także tych mijanych na ulicach Kodiaq-ów więc i zatem kolega miał prawo dodać zdjęcie akurat innego wozu.
Zazdrość się odzywa czy zawiść.
Ja osobiście koledze gratuluje, bo Jeep to równie dobry wybór:)
Wysłane z Tapatalk
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Kolego ani jedno ani drugie. Jestem z tych co wyznają zasadę zarobiłem to wydaję jak chcę i na co chcę.
Po prostu auto na zdjęciu to wizualnie jedna wielka kupa. Nie lubię tego amerykańskiego zadęcia i bezguścia w projektowaniu aut.
Po prostu auto na zdjęciu to wizualnie jedna wielka kupa. Nie lubię tego amerykańskiego zadęcia i bezguścia w projektowaniu aut.
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
chyba ktoś tu ma kompleksy.
mam kodiaq i nie uważam że to auto narysowane dobrą kreską - ot zwykła skoda, tego od niej oczekuje i taka ma być.
ciekaw jestem, czy potrafisz przejść obojętnie obok mustnaga, chargera czy innej ikony zza wielkiej wody....?
a to co kolega pokazał na zdjęciu to coś do czego europa ze swoimi pseudo eko ograniczeniami nigdy nie dojdzie i będzie budować auta do której można "wepchnąć" 7 osób, a tam tamtymi autami wygodnie podróżuje 8 osób i te rozwiązania działają tam od dziesiątek lat...
nie wspomnę już o dieslu który masz w opisie a to już przecież passe...
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Do admina.
Czemu kolega Rafał ma status ignorowany? Coś wcześniej przeskrobał?
Czemu kolega Rafał ma status ignorowany? Coś wcześniej przeskrobał?
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Nie wiem o jakim statusie mówisz i nic mi nie wiadomo, żeby Rafał coś wcześniej przeskrobał. Ale prośba do obu panów: więcej dystansu i tolerancji w stosunku do innych i na temat poproszę. Dziękuję.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum!