To u mnie zonk...
Dzieki za info
Skoda Connect
Re: Skoda Connect
Do kitu to działa. Ustawiłem sobie kiedyś na nocne godziny do porannych bardzo mały obszar wokół miejsca gdzie parkuje. Na 100% nikt nie ruszał auta, a przyszedł mi mail około 21, że tam auto opuściło strefę o nazwie tej mojej nocnej, choć o tej porze jeszcze nie powinien być ten obszar aktywnie monitorowany.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Lub powiadomienie na aplikacje. Działa bardzo fajnie
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Zakładam, że dokładność tego monitoringu jest zgrubna, co najwyżej = dokładności triangulacji GSM. Pewnie jak jest gorsze pokrycie sygnałem, działa gorzej.Everred pisze: ↑27 lip 2017, 18:20Do kitu to działa. Ustawiłem sobie kiedyś na nocne godziny do porannych bardzo mały obszar wokół miejsca gdzie parkuje. Na 100% nikt nie ruszał auta, a przyszedł mi mail około 21, że tam auto opuściło strefę o nazwie tej mojej nocnej, choć o tej porze jeszcze nie powinien być ten obszar aktywnie monitorowany.
DO developer
spokojnie, doskonale wiedzą o co chodziMałGorzata pisze: ↑27 lip 2017, 10:35Dasz radę podać więcej szczegółów - tak by naprowadzić pracowników serwisu. Może jakieś kody, cyferki, literki, nazwy unitów itp?![]()
Spoko, ja to rozumiem, że w skonfigurowanym zakresie czasu mogło nie powiadomić o niewielkiej zmianie położenia ze względu na niedokładność granicy tego obszaru ale poinformować o zupełnie innej porze nie zgadzającej się z konfiguracją? To już jakiś grubszy błąd w logice tego systemu.lighting pisze: ↑27 lip 2017, 23:02Zakładam, że dokładność tego monitoringu jest zgrubna, co najwyżej = dokładności triangulacji GSM. Pewnie jak jest gorsze pokrycie sygnałem, działa gorzej.Everred pisze: ↑27 lip 2017, 18:20Do kitu to działa. Ustawiłem sobie kiedyś na nocne godziny do porannych bardzo mały obszar wokół miejsca gdzie parkuje. Na 100% nikt nie ruszał auta, a przyszedł mi mail około 21, że tam auto opuściło strefę o nazwie tej mojej nocnej, choć o tej porze jeszcze nie powinien być ten obszar aktywnie monitorowany.
- MałGorzata
To może chociaż podaj źródło informacjiJarek104 pisze: ↑28 lip 2017, 5:58spokojnie, doskonale wiedzą o co chodziMałGorzata pisze: ↑27 lip 2017, 10:35Dasz radę podać więcej szczegółów - tak by naprowadzić pracowników serwisu. Może jakieś kody, cyferki, literki, nazwy unitów itp?![]()
![]()
----
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Jarek jest sprzedawcą w salonie Skody, więc wie o tym z pierwszego źródła 
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
- MałGorzata
OK. Dziękuję - to mi zupełnie wystarczy 
----