Kodiaqi na ulicach
Re: Kodiaqi na ulicach
W ciągu 2 tygodni nad morzem widziałem 7 miśków, coraz bardziej pospolity model na drogach choć ludzie nadal mówią, że pierwszy raz widzą taką skodę
(oczywiście zawsze są nią "zachwyceni"
)
-
Niedźwiadeq
- Samochód: kodiaq 2.0 Tdi DSG style + dodatki
Czekaj, czekaj, jadać obok Biskupina 5. lipca też widziałem białego misiaka. Czyżby tam było większe skupisko ?Niedźwiadeq pisze: ↑17 lip 2017, 22:52Dzis widzialem Lava blue w Gnieźnie a w niedzielę w Biskupinie na CNA..... Bialego miśka. Coraz wiecej nas
DO developer
Ja białego Niedźwiedzia widziałem w niedzielę w okolicach Jeleniej Góry 
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
A ja jeżdzę juz 2 tydzień Miskiem i jeszcze drugiego na trasie nie widziałem, a mam juz 1200 km.
Nadal to dosc rzadkie auto.
Nadal to dosc rzadkie auto.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Gdańsk okolice Auchan na Szczęśliwej wczoraj i kilka razy Karczemkach już widziałem. Chyba Blue Lava tablice GD....NR. ktoś od nas? 
W zeszłym tygodniu trafiłem brązowego niedźwiadka przy Promenadzie W-wa, wcześniej pod PKiNem pogadaliśmy z właścicielami Białego Niedźwiedzia ( Pozdrawiam ^^), ale najczęściej mijam jakiegoś białasa w okolicach Białołęki, skrzyżowania pod s8 przy Łabiszyńskiej / Białołęckiej. Nie mogę go trafić by jechał w tym samym kierunku, bym się przyjrzał kto on zacz.
Padre
Padre
Ja widuję białego na rzeszowskich ulicach - nie wiem co to za jeden, bo nie ma oznaczeń
- milesia
- Samochód: KODIAQ Style 1,4 TSI 150kM
Hejka przed 5-cioma minutami w moim miasteczku wychodzę z lokalu a tam przed moimi oczami, tuż pod nosem, dostojnie dojeżdża do świateł Niedźwiadek
taki sam jak mój !!!! Jakie to dziwne uczucie zobaczyć swoje auto po kilku miesiącach z innej perspektywy hahaha dsw.... jak dobrze pamiętam w tej euforii hahahahaha ale fotkę strzeliłam!!!
Do miłego
Milesia
Milesia
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
A jesteś pewna, że to nie Twój odjechał? 
Machałaś?
Machałaś?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum!