OBDeleven
Re: OBDeleven
Czy da się zakodować pływające kierunkowskazy w Kodiaqu tak jak w niektórych modelach z VAG ?
Byłoby super, dobre pytanie! Nawet jakby nie dało się przez to cudo, to może chociaż będzie kiedyś taka opcja w salonie odpłatnie.
Jakiś tydzień temu napisałem do OBDeleven z zapytaniem, kiedy pojawią się nowe aplikacje [gdy były jeszcze tylko 3] dedykowane stricte dla Kodiaqa oraz dlaczego zniknęła aplikacja wyłączająca Start/Stop z innych modeli Skody [mimo, że można to zrobić "ręcznie"]. Odpowiedź, którą otrzymałem poniżej:

Dziś zauważyłem, że pojawiło się 6 nowych aplikacji dla Kodiaqa. Niby nic nowego w porównaniu do pozostałych modeli, ale przynajmniej widać, że coś się dzieje.OBDeleven pisze:Car is new and to add apps need wait for instructions, search for functions. We are working on this. "Start - stop deactivation " was disabled by manufacturers. And now we can't build this app. But we working on this too.

Czy jest możliwość dokodowania kamerki cofania?
-
koper
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI 110kW 4x4 Ambition
Prośba do posiadaczy OBDeleven, dajcie na PW namiary na pewnego sprzedawcę. Gdzie w Kodiaqu jest złącze diagnostyczne?
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
na alle jest chyba tylko jeden sprzedający - coś w okolicach krakowa. złącze jest po lewej stronie kierownicy, na samym dole plastików. znajdziesz bez problemu.