Kodiaq kontra Qashqai
-
starydrwal
- Samochód: Kodiaq 4X4 1,4 TSI ACT 150 KM
-
starydrwal
Re: Kodiaq kontra Qashqai
Mea culpa. Zmieniałem pas ruchu i za słabo rozejrzałem się. Ku pocieszeniu osób zmartwionych długim terminem oczekiwania na Kodiaqa-czas oczekiwania na naprawę blacharsko- lakierniczą to ok 2 miesiące. Dużo stłuczek.
To znaczy, nie jesteś pierwszy.starydrwal pisze: ↑10 lip 2017, 21:17zas oczekiwania na naprawę blacharsko- lakierniczą to ok 2 miesiące. Dużo stłuczek.
DO developer
a tak z ciekawości jako, że nie posiadałem nigdy nowego auta, żadnych pakietów mobilności, gwarancyjnych ni nawet autocasco. Czy skoro jest tak długi termin oczekiwania to auto jest w serwisie i dostaje się jakieś zastępcze czy jeździ się takim uszkodzonym, czy po prostu nie ma się auta?
-
starydrwal
Kodiaqa na myśli miałem. Nie wiem czemu ale akurat dzisiaj trochę ciężko myśli poskładać
Samochód nadaje się do jazdy więc będę oczekiwał jeżdżąc. Na czas naprawy dostanę zastępczy bo taką opcję mam w ubezpieczeniu.
-
Najciamajdowski
- Samochód: Skoda Kodiaq petrol 2L
O ile wiem, to nie można się poruszać po drogach publicznych uszkodzonym samochodem. Podobno dotyczy to również uszkodzeń karoserii, wg jednego z panów policjantów.
-
starydrwal
Oj tam, oj tam
Już po naprawie