Niedźwiedzie to płochliwe zwierzęta
Kodiaqi na ulicach
Re: Kodiaqi na ulicach
Dzisiaj o 1:50 widziałem kierowce z piękną brunetką na ul Daszyńskiego w Krakowie. Numer KR 1.....
DO developer
eh, niestety to nie ja 
-
Niedźwiadeq
- Samochód: kodiaq 2.0 Tdi DSG style + dodatki
Ja spotkalem w Gnieźnie na PO chyba lava blue i w Pile pod Galeria Vivo bialego na PP. Ktos od nas?
- milesia
- Samochód: KODIAQ Style 1,4 TSI 150kM
hahahahahaha ale się uśmiałam
Do miłego
Milesia
Milesia
- milesia
- Samochód: KODIAQ Style 1,4 TSI 150kM
I ja i ja nareszcie zobaczyłam pierwszego KODIAQA na ulicy i to w moim małym mieście !!!!!
Ależ mi serducho zabiło jak zamykając bramę z daleka zamajaczyła mi "buda" białego niedźwiadka DW 06.... dobiegłam do mojego, wskoczyłam, start, jedynka BUT, dwójka BUT, trójka BUT, czwórka BUT..... mam Cię
mrygnęłam światełkami, suszę zęby na całego, wkońcu na światłach zjeżdżam na pas do skrętu w lewo, równam, przyglądam się próbuję nawiązać kontakt wzrokowy, macham, dalej szczerzę zęby.... ale nikt mnie nie rozumie
hahahahaha młoda kobietka jakby nie widzi, patrzy przed siebie. Musiało to komicznie wyglądać hahahaha ale wiem, że Wy mnie zrozumiecie hahahaha
https://youtu.be/Spbg7CFoeZk
Ależ mi serducho zabiło jak zamykając bramę z daleka zamajaczyła mi "buda" białego niedźwiadka DW 06.... dobiegłam do mojego, wskoczyłam, start, jedynka BUT, dwójka BUT, trójka BUT, czwórka BUT..... mam Cię
https://youtu.be/Spbg7CFoeZk
Do miłego
Milesia
Milesia
Haha. Tak dobrze, że nie jesteś facetem. Już widzę te nagłówki:
Jakiś zwyrol brązowym SUV-em gonił matkę z dzieckiem na rodzinnej wycieczce
Jakiś zwyrol brązowym SUV-em gonił matkę z dzieckiem na rodzinnej wycieczce
No piękny filmik... a pogoń niczym z westernu, sam Old Sheterhand by się nie powstydził