~ Skoda Kodiaq Video Testy / Recenzje / Opinie ~
Re: ~ Skoda Kodiaq Video Testy / Recenzje / Opinie ~
Bardzo konkretny i rzeczowy test uwypuklający zalety, ale też pokazujący parę niedociągnięć, o których piszę na tym forum od samego początku. Przyjemnie się to ogląda
DO developer
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Tor przygotowany przez producenta a faktyczna przeprawa przez teren to dwie diametralnie inne rzeczy. Poprostu dobry chwyt marketingowy. Daje sobie rękę uciąć ze tor przygotowany przez matkę nature na poziomie tego na filmie niestety wciągnął by naszego misiaczka na pierwszej przeszkodzie. Ale to nic dziwnego bo to SUV a nie jakaś offroadowa zmota.
Tak czy inaczej jednak sobie radzi. Ja swoim też już byłem na wałach i nieźle sobie radzi.
Ciekawe jest to podsumowanie i proponowane hasło reklamowe " dla ludzi, którzy nienawidzą motoryzacji"
Myślę, że mega dużo tu hipokryzji. Skąd te wnioski, a no stąd że od prawie 4 miesięcy kiedy jeżdżę Kodiaq właściwie nie ma dnia żeby ktoś mnie nie zaczepiał, wstrzymywał ruch na rondzie, otwierał szyby na sąsiednim pasie i podpytywał czy zagadywał na myjni. Czy takie emocje wzbudza coś znienawidzonego...
Masz rację, bo najpierw trzeba pojeździć, wypróbować w terenie a potem komentować.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Oglądnąłem ten test i opinie ludzi pod filmem.
Dla mnie przekaz jest jeden - misiek to praktyczne i duże auto ale dla rodziny a nie do szaleństw.
Nie wiem jakby wyglądał podryw dziewczyny "na misia", to chyba najlepszy wyznacznik wzbudzania emocji
Dla mnie przekaz jest jeden - misiek to praktyczne i duże auto ale dla rodziny a nie do szaleństw.
Nie wiem jakby wyglądał podryw dziewczyny "na misia", to chyba najlepszy wyznacznik wzbudzania emocji
DO developer