Jarku ja też otrzymałem informację w salonie, że auto jest na spawalni a później że opuściło linię.. Sprzedawca widział w systemie na jakim etapie produkcji jest samochód..Jarek104 pisze: ↑27 cze 2017, 5:49zdradź mi, skąd te daty wziąłeś z tak dokładną rozpiską?WuWu pisze: ↑26 cze 2017, 14:17Jarek104 pisze: ↑26 cze 2017, 5:4124.06 wjechał na montaż i do 30.06 ma być w PL?
no to właśnie się pomylił albo Ci ściemnia z terminami.
1. widzi tylko datę rozpoczęcia produckji, a nie jej poszczegolne etapy typu spawalnia, lakiernia itd
2. transport z fabryki do PL trwa 3-14 dni po wyprodukowaniu.
ad.1 Z tymi datami że nie widać to się raczej nie zgodzę.
28.05 była niedziela
więc jeśli zaczęli tak jak u mnie w sobotę to może też skończą we wtorek.
I jak mówisz 3 dni na dostawę to akurat 30![]()
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
cholera, jak to jest że ja tego nie widzę...?
Data planowanej produkcji, rozpoczęcia produkcji i jej zakończenia.. Ale lakiernia, spawalnia..
Muszę dziś poszerzyć wiedzę gdzie tego szukać, może czegoś nie wiem..
Data planowanej produkcji, rozpoczęcia produkcji i jej zakończenia.. Ale lakiernia, spawalnia..
Muszę dziś poszerzyć wiedzę gdzie tego szukać, może czegoś nie wiem..
Nie może być.... 
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
U mnie dzisiaj była umowa podpisywana leasingowa, wiec pewnie jeszcze z tydzien do odbioru?
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Praktycznie to nawet w dniu podpisania umowy można auto odebrać. Zależy to i od pracownika banku jak i pracownika dealera- czyli ich zapału i chęci. Jednak nawet jakby się ociągali to góra 2 dni powinni bo wszystko jest załatwione i wystarczy wyrobić już tylko tablice i dostarczyć je do ASO. Ci robię ostatnie mycie i gra. W moich ostatnich dwóch autach tablice przywiózł doradca banku, a ja już czekałem w salonie i trzeba je było już tylko zamontować, zrobić odbiór auta z oględzinami i heja w drogę:)
Aby jednak tak szybko się to działo faktem jest, że musiałem ładnie tego przypilnować:p
Dual tak więc telefon do banku i dealera i ich popędzaj. Np. za 2 dni mam ważny wyjazd i musimy dokończyć formalności.
Wysłane z Tapatalk
Aby jednak tak szybko się to działo faktem jest, że musiałem ładnie tego przypilnować:p
Dual tak więc telefon do banku i dealera i ich popędzaj. Np. za 2 dni mam ważny wyjazd i musimy dokończyć formalności.
Wysłane z Tapatalk
Dasz radę Dual u Waldusia, mi szybko ogarnął oba autka. Pierwsze nawet szybciej niż myslalem
Chyba zdenerwowałem swojego sprzedawcę telefonem o termin auta, bo do tej pory rozmawialiśmy poprzez maile a misiek już tuż tuż 
Nie wiem jak jak u Was, mój sprzedawca chyba jest przeciążony.
Nie wiem jak jak u Was, mój sprzedawca chyba jest przeciążony.
DO developer
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
No tak ale wczoraj Walduś miał urlop, i dzisiaj bedzie dopiero i może pomożę. Wiesz on jest taki bardzo wyważony i nigdy nie obiecuje gruszek na wierzbie. Powiedział mi że to kilka dni może potrwać. Wiec pomimo, że chciałbym auto mieć już w weekend, to liczę się z tym że bedzie w przyszłym tygodniu. Nawet nie wiem czy już do Warszawy dojechało z Poznania.
Pozdrawiam
Dual
Dual
Uff, czas oczekiwania dobiegł końca. Jadę płacić i rejestrować go 
DO developer
No to czekamy na fotki... masz tam jakiś obiekt sportowy