Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Właśnie zaczął się 9 tydzień produkcji. Zapewne część z Was otrzyma informacje o zjechaniu z taśmy i o numerze VIN. Trochę Wam zazdroszczę. Podzielcie się jutro informacjami. Gratuluję. Wszystkim pozostałym życzę cierpliwości. W końcu 11 tydzień to też niedługo
.
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Niestety w piątek, dostałem informację że ze względu na elektrycznie regulowane fotele moje auto wjedzie na taśmę dopiero w 18tygodniu. W porównaniu z pierwotną informacją o 9 tygodniu wygląda to słabo..
Czy może ktoś ma już potwierdzony termin produkcji samochodu z elektrycznie regulowanymi fotelami?
Czy może ktoś ma już potwierdzony termin produkcji samochodu z elektrycznie regulowanymi fotelami?
Ja też się zastanawiam, co "trzyma" moje zamówienie? Może to te elektryczne fotele (w moim przypadku jeden)?frutis13 pisze: ↑26 lut 2017, 12:46Niestety w piątek, dostałem informację że ze względu na elektrycznie regulowane fotele moje auto wjedzie na taśmę dopiero w 18tygodniu. W porównaniu z pierwotną informacją o 9 tygodniu wygląda to słabo..
Ma ktoś jeszcze potwierdzony termin z elektrycznymi fotelami?
-
Aeroxik
- Samochód: Skoda Superb Kombi 2.0 TSI 280KM, Kodiaq 2.0 TSI
Ja wziąłem skórę z wentylacją plus fotele elektryczne przód i w piątek rozmawiałem z dealerem. Pierwotny tydzień produkcji był na 21-go, obecnie czas sie skrócił o 2 tygdnie i w systemie jest 19 tydzień. Jeszcze kilka tygodni temu problemem była skóra, która mocno termin wydłużała, o elektryce foteli nic nie było mowy... Widocznie też mają z tym problem.
Ale mimo tych foteli i skóry terminy się pokazują, trochę przesunięte w czasie, ale jednak.
Czy ktoś ma informacje o terminie produkcyjnym ze szklanym dachem?
Czy ktoś ma informacje o terminie produkcyjnym ze szklanym dachem?
Tak, auto ze szklanym dachem, produkcja 10 tydzień
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
agnes, może niech Ci delaer pokaże na monitorze co tam mówią o Twoim samochodzie?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Zaczynam podejrzewać, że problem tkwi w czym innym (nie w wersji wyposażenia).
W tym tygodniu muszę przycisnąć. Jeżeli nie będzie efektu to pozostanie mi "wyższa instancja", chociaż wolałabym tego uniknąć...
-
Nightingale
- Samochód: Skoda Kodiaq
W moim zamówieniu są elektryczne fotele oraz szklany dach - termin produkcji obecnie wynosi 20 tydzień, odbiór auta salon szacuje na 1 tydzień czerwca 
Ja wlasnie rozmawialem ze swoim dealerem... Bad news. zamowienie zlozylem 13 grudnia. Dzis wskoczyla im w koncu data produkcji na 30(sic!) tydzien
co prawda mila pani zapewniala mnie, ze dzis wszystkie zamowione u nich auta dostaly taka date produkcji, i ze w ciagu tygodnia pewnie cos sie zmieni i na bank bedzie szybciej. W umowie mam wpisany odbior na maj-czerwiec 2017, czyli teoretycznie do 30.06 br powinienem cieszyc sie juz samochodem. Ale tydzien 30 to jakas masakra. Aha, auto bez zadnych wodotryskow, 1.4 ambition, fresh, canton, el. bagaznik, grzane stolki i pare innych, drobnych dupereli, ktore nie powinny miec wplywu na opoznienie w produkcji... ogolnie to slabo, ale licze, ze w ciagu tygodnia dostane bardziej budujace wiesci.