Kodiaqi na ulicach
-
karbab
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI 4x4 7DSG
Re: Kodiaqi na ulicach
Właśnie minąłem się ze srebrnym Kodiaqiem na ulicy Sobieskiego w Gliwicach. Rejestracja S G L. Ktoś z tu obecnych?
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Za nic nie rozumiem tego tematu . Serio chce się Wam pisać o tym gdzie widzieliście nie swoje auto. Brakuje jeszcze godziny z dokładnością do minuty, a najlepiej też zdjęcia.
Na innych forach marek, które mam lub mialem podobne tematy miały 1-2 odpowiedzi bo jednak nikt nie uznał tematu za ważny. Sory ale to chyba najmniej potrzebne info komukolwiek bo absolutnie nic nie wnosi.
Wysłane z Tapatalk
Na innych forach marek, które mam lub mialem podobne tematy miały 1-2 odpowiedzi bo jednak nikt nie uznał tematu za ważny. Sory ale to chyba najmniej potrzebne info komukolwiek bo absolutnie nic nie wnosi.
Wysłane z Tapatalk
Myślę, że jeżeli ktoś ma ochotę pisać na taki temat to jego sprawa a forum jest po to żeby pisać o wszystkim byle w temacie..ja akurat nie uczestniczę w tym wątku pomimo że codziennie widuję jakiegoś Kodiaqa ale jeżeli ludzie mają ochotę dzielić się takimi wiadomościami i został do tego stworzony taki wątek to jest to ich sprawa nikt nikomu nie każe czytać tego wątku..
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Dokładnie.
A wg mnie rafalhtc się mylisz, bo poprzez takie informacje mogą się poznać ludzie z forum którzy mieszkają w danej okolicy. Nik zupełnie nic nie mówi, a tak może ktoś się kiedyś odnajdzie gdyż zobaczy dane swoich blach... Poza tym czy taki temat komuś szkodzi. Każdy sobie może wejść gdzie chce i mając czas pisać co chce... 
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Ok. Napisanie o tym że widziano Kodiaqa na danej ulicy może pomóc się poznać ale pisanie typu: widziałem właśnie Kodiaqa na 200km autostrad lub w weekend widziałem niebieskiego i czarnego co wnosi?
Jak chcecie to ok:)
Jak to często jest jednak podkreślone, forum jest również od pisania własnej opinii- w mojej więc ten temat nic nie wnosi.
Wysłane z Tapatalk
Jak chcecie to ok:)
Jak to często jest jednak podkreślone, forum jest również od pisania własnej opinii- w mojej więc ten temat nic nie wnosi.
Wysłane z Tapatalk
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
rafalhtc zgadzam sie ze Skorkiem + dodatkowo auto mi sie podoba i jest dla mnie jeszcze na ulicach egzotyką. Mozna powiedziec ze jestem nie napasiony widokiem Miska, wiec widok chocby jednego mnie cieszy. A uważam że mogę się tą radością z innymi podzielić.
A kto wie może niedługo zobaczę jakiegoś z nakleją forum i tu sie kłania to co pisze Skorek.
Poza tym komu nic nie wnosi to nie wnosi, a mnie akurat to interesuje gdzie moge Miska "ustrzelić".
A kto wie może niedługo zobaczę jakiegoś z nakleją forum i tu sie kłania to co pisze Skorek.
Poza tym komu nic nie wnosi to nie wnosi, a mnie akurat to interesuje gdzie moge Miska "ustrzelić".
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
-
lodkot
- Samochód: Skoda Kodiaq 1.4 TSI DSG 4x4 STYLE
Na dzień dzisiejszy w Kłodzku mam pierwszego
Pamiętam jak w latach 70-tych, mój ojciec i jego kolega odbierali Polonezy, to się ścigali, który będzie pierwszy w Kłodzku 
Poprzednio
KIA SPORTAGE III 4x4 2.0 Benzyna
-
lodkot
- Samochód: Skoda Kodiaq 1.4 TSI DSG 4x4 STYLE
Re: Kodiaki na ulicach
Hej więcej pogody ducha ... Mi mówili, czas oczekiwania 6-9 miesięcy, nawet bez zaliczki!!! ... a tu... niechciana niespodzianka ... po trzech miesiącach do odbioru.. (niechciana.. bo poprzednie auto, mogę sprzedać po 6 miesiącach od wykupu leasingu) teraz ma dwa ... Misiek bije z tupetem kijankęDual pisze: ↑15 maja 2017, 21:17No własnie. To mnie zastanawia. Bo w marcu juz w Polmocie 4 stały do odbioru a mamy maj. Tak więc narazie to rzadkie zwierzę. Ciekaw jestem ile ich bedzie do stycznia 2018, kiedy swoj odbiorę. Ja we Wrocku to widziałem jednego chyba kolor błękit lawa. Tylko nie wiem czy to byla pokazowka czy juz wlasciciela.
Poprzednio