Jakby się wyprodukował na początku 29 tygodnia a Ty masz imprezę w 30 tygodniu zakładam na końcu tygodnia, to jest duża szansa że będzie. Auta podobno w pierwszym tygodniu jadą do Poznania i później rozwożą po salonach. W moim przypadku to było 7 dni do salonu. A do odbioru był w 9 dniu od wyprodukowania. Przyjechał późnym popołudniem i dopiero następnego dnia robili przegląd zerowy itp. W sumie z salonem też trzeba pogadać jak termin odbioru jest ważny
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Nie chce nikogo zmartwić ale autem prosto z lawety nie da się pojechać. Trzeba zarejestrować, odebrać tablice i opłacić polise. To przy założeniu że nie załatwia się leasingu bo jak tak to tez papierologia w tej firmie, wpłaty itp.
23 tydzień produkowany - jutro odbieram, we wtorek dotarł do salonu, czyli przelew, księgowanie, papiery, rejestracja, polisa, przygotowanie auta w sumie 3 dni.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dostałem własnie informacje, iż samochód jest na lawecie z Poznania i za tydzień powinien być w salonie.... Zastanawia mnie tylko co im tyle zajęło skoro wyprodukowany był ponoć w 21 tygodniu...
Możliwe, że robili mu upgrade softu do wersji modelowej 2018?
Możliwe, że robili mu upgrade softu do wersji modelowej 2018?
-
Niedźwiadeq
- Samochód: kodiaq 2.0 Tdi DSG style + dodatki
Moj się wyprodukował w tym tygodniu i czeka na transport do Poznania. Pierwotnie mial byc na 31.08. Coś drgnęło.
24-06-2017 - potwierdzenie produkcji (spawalnia) do 30-06-2017 ma być w Polsce.
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Neron7 a skad Ty masz takie informacje? Pracujesz w Kvasinach?;)
Moj sie teraz tez mial produkowac ale ja nic nie wiem o etapach produkcji.
Moj sie teraz tez mial produkowac ale ja nic nie wiem o etapach produkcji.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style