Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Dzięki, kiedyś się pewno doczekam, aczkolwiek moja cierpliwość spada wręcz proporcjonalnie do topniejących cen Lexusa z rocznika 2016. 
O którym modelu myślisz?
Ufff, w końcu. Auto ma swój VIN, znaczy że istnieje
Może zdążą przed urlopem.
DO developer
Udało się komus odebrać auto w ciągu tygodnia lub mniej od wyprodukowania? produkcje mam 29 tydzień a w 30 tygodniu miałem nim jechać do ślubu... 
Albo pożyczyć od któregoś z forumowiczów
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Dobry zwyczaj nie pożyczaj
Ale jeśli się nie uda to będę dręczył dealera żeby jakiś flotowy mi udostępnił. Tak czy siak lipa z tymi terminami wyszła.
RX450h, już sam nie wiem, czy po prostu z rozczarowania i złości na zaistniała sytuacje sam się nie nakręcam jeszcze bardziej.
A w tydzień odbiór chyba raczej nierealne, oki sami zakładają 2 tygodnie na transport do salonu, no ale powodzenia - może użycza chociaż coś innego
Jedno z moich aut dotarło do dealera w 6 dni, drugie w 10 więc jest nadzieja...
A jeżeli chodzi o jazdę do ślubu to jeden jest biały
A jeżeli chodzi o jazdę do ślubu to jeden jest biały
Mogę się dowiedzieć jaka w sumie rozpiętość zamówienia dwóch aut w terminach wyszła? I
generalnie jakie to były konfigurację, czy bardzo podobno? I czy zamówienie było tej samej osoby/firmy?
Bo u mnie sytuacja jest patologiczna, dwa był zamawiane jednego dnia (tylko na różne działalności gospodarcze). Jedno już jeździ od początku maja, a drugie podobno na 32 tydzień jest aktualnie planowane. Dealer nie widzi problemu, Skoda też.