Usterki w moim Kodiaqu
Re: Usterki w moim Kodiaqu
Kurde specjalnie wytarmosiłem w starej 10 letniej maździe 6 te rączki, zgniatałem, szarpałem, dociskałem. Ani pisną.
Ja tarmosiłem w 9 letniej Toyota Verso. Też cicho i prawie nie drgnęły.
Czyżby współczesne auta schodziły na psy ?
Czyżby współczesne auta schodziły na psy ?
DO developer
Mam półroczną Yaris i tam już nie jest tak kolorowo..może się nie odkształca ale skrzypi potwornie..aż chyba się przejadę do salonu i sprawdzę jak to w Tiguanie wygląda bo na jeździe próbnej zapomniałem..
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Wiesz Wito1985 teraz Toyotki robia w Europie pewnie we Francji, Anglii lub Turcji, allbo jeszcze gdzies indziej.
To juz nie prawdziwe Japan.
PS.
Ja mysle ze te uchwyty skrzypia jak sie je dotyka lub za nie ciagnie, czyli przy wsiadaniu i wysiadaniu. To krotki czas. W czasie jazdy chyba nie skrzypia... tak?
Wniosek? Trzeba jezdzić a nie bawic sie drzwiami
Najlepiej nie wychodzic z auta...hahaha
To juz nie prawdziwe Japan.
PS.
Ja mysle ze te uchwyty skrzypia jak sie je dotyka lub za nie ciagnie, czyli przy wsiadaniu i wysiadaniu. To krotki czas. W czasie jazdy chyba nie skrzypia... tak?
Wniosek? Trzeba jezdzić a nie bawic sie drzwiami
Najlepiej nie wychodzic z auta...hahaha
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
-
Mefju
- Samochód: Kodiaq 2.0 tdi 140 KW
A ja testowalem pod tym kątem rocznego awensisa... kodiaq przy trzasku toyki to ma rączki premium.
Tak ale jak opierasz łokieć na drzwiach to skrzypi a to jest bardzo irytujące..yaris niestety produkowana jest we Francji..
Nie wiem. Ja mam spawany w 21 tygodniu, wyprodukowany 22 tygodniu i na co dzień nic nie skrzypi. Oczywiście że jak złapię, ścisnę i próbuje wyginać to coś tam plastik cicho trzeszczy. Na co dzień nic.
Podobnie z drzwiami. Czasem przednie się faktycznie za pierwszym razem nie zamkną, ale nie trzaskam.
reklamował może ktoś te trzeszczące rączki w drzwiach ?
-
krotz
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI
ja nie, ale sie chyba za to musze zabrać..