Bez przesady, od kwietnia nie minęło znowu tyle... Próbowałeś kontaktować się z Salonem? Jeszcze rozumiem jak ktoś zamawiał w styczniu czy lutym i się jeszcze nie doczekał, ale od kwietnia minęło ledwo dwa miesiące, żadne auto, nowe na rynku, na które jest popyt nie będzie szybciej... no chyba że ktoś rozważa demonstracyjne ale to temat na osobą dyskusję.Muke007 pisze: ↑14 cze 2017, 17:21Ja juz mam dosc czekani i powiem szczerze coraz bardziej sie sklaniam do rezygnacji. Mysle albo o F-Pace albo Grand Cherokee. Powody:
1 To chore tyle czekac na auto
2 Z tego co piszecie terminy nie sa pewne
3 info o usterkach i niedoróbkach.
Zamowiony w kwietniu w Krakowie...
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Dokładnie. Ja tydzień temu zamawiałem żonie Peuogeta 2008 w fajniej wersji i czas oczekiwania trzy miesiące... A to nie jest jakiś mega popularny samochód w Polsce, choć ponoć bardzo w innych krajach..Everred pisze: ↑14 cze 2017, 18:06Bez przesady, od kwietnia nie minęło znowu tyle... Próbowałeś kontaktować się z Salonem? Jeszcze rozumiem jak ktoś zamawiał w styczniu czy lutym i się jeszcze nie doczekał, ale od kwietnia minęło ledwo dwa miesiące, żadne auto, nowe na rynku, na które jest popyt nie będzie szybciej... no chyba że ktoś rozważa demonstracyjne ale to temat na osobą dyskusję.Muke007 pisze: ↑14 cze 2017, 17:21Ja juz mam dosc czekani i powiem szczerze coraz bardziej sie sklaniam do rezygnacji. Mysle albo o F-Pace albo Grand Cherokee. Powody:
1 To chore tyle czekac na auto
2 Z tego co piszecie terminy nie sa pewne
3 info o usterkach i niedoróbkach.
Zamowiony w kwietniu w Krakowie...
- milesia
- Samochód: KODIAQ Style 1,4 TSI 150kM
GRATULACJE!!! Odebrałaś już ?? masz? jeździsz?
Do miłego
Milesia
Milesia
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Tak dla wszystkich żeby trochę rozbawić temat oczekiwania bo robi się z lekka nerwowo:
http://autoswiatlo.motogrono.pl/2010/07 ... zda-w-prl/
https://www.youtube.com/watch?v=yESGQ-UczuM
http://autoswiatlo.motogrono.pl/2010/07 ... zda-w-prl/
https://www.youtube.com/watch?v=yESGQ-UczuM
- fonus
- Samochód: Kodiaq 1.4 TSI ACT 150 KM 2WD DSG Brąz Magnetic
Tomala72 po prostu czad! Karburator 
Oj bardzo bym chciała ale niestety nie ☹
Ten tydzień to jakieś szaleństwo i nawet nie mieliśmy czasu podjechać do salonu żeby chociaż obejrzeć miśka.
Najprawdopodobniej odbierzemy go dopiero w czwartek ale to też nic pewnego (zgranie terminów to nie lada wyzwanie) .
Choć przyznam że mam wątpliwości czy tak cisnąć - gdyby się udało będziemy mieć niezły dylemat. W następną sobotę wyjeżdżamy ma wakacje i niewątpliwie będzie nas kusiło pojechać Kodiaqiem. Tylko czy to na pewno byłby dobry pomysł? Przed nami w sumie jakieś 3,5 tys km a samochód prawie w ogóle nie przetestowany...
Ja chyba poważnie pomyśle nad prześledzeniem jeszcze raz rynku w cenie około 170-200tyś zł
mój wskoczył z 33 na 36 a teraz 44 tydzień . Jeśli ten termin się utrzyma ja na pewno rezygnuje
mój wskoczył z 33 na 36 a teraz 44 tydzień . Jeśli ten termin się utrzyma ja na pewno rezygnuje
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Masakra jakas a kiedy zamawiałeś i jaką wersje silnikową i ilość siedzeń
20 marca zamówienie poszło
style 2.0tsi 5 osobowy
+dodatki za około 40tyś zł (bez skór , szyberdachu)
style 2.0tsi 5 osobowy
+dodatki za około 40tyś zł (bez skór , szyberdachu)
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Moj zamówiony 17 marca 1,4 Tsi style 7 miejscowy + dodatki podobnie jak u Ciebie od dwóch tygodni nie sprawdzałem ale widniał 32 tydzień i mam nadzieje ze sie utrzymuje.