Reset jednostki MY24

Opis problemów i usterek wraz z ich sposobem rozwiązania
Awatar użytkownika
mackowski30
Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TSI 190KM 4x4

Reset jednostki MY24

Post autor: mackowski30 »

Cześć wszystkim,
Od kilku tygodni w moim Kodiaq'u mam problem z zawieszaniem się / restartowaniem radia.
Wygląda to tak, że w pewnym momencie radio zaczyna trzeszczeć, przymilknie ze dwa razy na sekundę, po czym samo się restartuje.
Nie wiem czym to jest spowodowane, ja nic nie grzebałem w aucie, ale nie wiem czy nie pojawiło się to po jakiejś automatycznej aktualizacji jednostki..?
Czy ktoś z Was borykał się może z czymś podobnym?

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Marcin B.
Samochód: kodiaq I rs tsi

Re: Reset jednostki MY24

Post autor: Marcin B. »

mackowski30 pisze:
16 lut 2026, 12:58
Cześć wszystkim,
Od kilku tygodni w moim Kodiaq'u mam problem z zawieszaniem się / restartowaniem radia.
Wygląda to tak, że w pewnym momencie radio zaczyna trzeszczeć, przymilknie ze dwa razy na sekundę, po czym samo się restartuje.
Nie wiem czym to jest spowodowane, ja nic nie grzebałem w aucie, ale nie wiem czy nie pojawiło się to po jakiejś automatycznej aktualizacji jednostki..?
Czy ktoś z Was borykał się może z czymś podobnym?
hej
u mnie podobnie od jakichś 2 lat cały środkowy wyświetlacz kilka razy zrobił to samo. Tzn. reset kilkukrotny wszystkiego podczas jazdy lub postoju, , nieudana próba ponownego samouruchomienia, znów autoreset, i tak wielokrotnie aż do wyłączenia przeze mnie w końcu zapłonu , odczekania i ponownego uruchomienia auta po chwili. Wtedy wracało do normy. Mega denerwujące. Przez okres 2 lat tego nie było. A potem kilkukrotnie w ciągu ostatnich niecałych 2 lat. Podejrzewam jakąś wadliwą aktualizację w
aso. Teraz jest ponoć kolejna , więc pojadę tam znowu, też Koledze polecam może pomoże... pozdrawiam
Marcin

ODPOWIEDZ