OK. W brokera uwierzę. Czyli tak jak pisałem, rabat na potężną flotę, bo tak zamawiają brokerzy. Teraz jasne.
Ja jakoś do brokerów nie mam zaufania
OK. W brokera uwierzę. Czyli tak jak pisałem, rabat na potężną flotę, bo tak zamawiają brokerzy. Teraz jasne.
Malenstwo8 pisze: ↑28 gru 2025, 18:31
Zobaczymy odbior w salonie skoda krotoski czestochowa, a leasing pko wychodziło mi 500 netto taniej jak w salonie![]()
Ja jakoś do brokerów nie mam zaufania![]()
Mam nadzieję, że będzie ok. Broker to najczęściej problem jednak. Niezgodności w dostarczonym aucie, zmiana umów, zmuszanie do konkretnego leasingu, który nagle po dostarczeniu auta zmienia zasady. Często są to firmy słupy.kras299 pisze: ↑28 gru 2025, 18:34Malenstwo8 pisze: ↑28 gru 2025, 18:31
Zobaczymy odbior w salonie skoda krotoski czestochowa, a leasing pko wychodziło mi 500 netto taniej jak w salonie![]()
Zobaczymy w umowie jest konfiguracja i cale wyposazenie wbite mam nadzieje ze nie bedzie przygódMalenstwo8 pisze: ↑28 gru 2025, 19:45Mam nadzieję, że będzie ok. Broker to najczęściej problem jednak. Niezgodności w dostarczonym aucie, zmiana umów, zmuszanie do konkretnego leasingu, który nagle po dostarczeniu auta zmienia zasady. Często są to firmy słupy.kras299 pisze: ↑28 gru 2025, 18:34Malenstwo8 pisze: ↑28 gru 2025, 18:31
Ja osobiście wolę zapłacić 14 tys więcej i mieć spokój u sprawdzonego dilera gdzie już zamawiałem kilka aut, mieć ich leasing, ubezpieczenie i spokój. Dla mnie spokój więcej wart niż 14 czy 20 tys. To nie jest jakaś kwota o którą chciałoby mi się wyginać z niewiadomo kim![]()
Flota... + opony zimowe z przekładką 4,2k, ubezp. 5k z szybą