Kieszenie drzwi tylnych - wyłożenie materiałem
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
Re: Kieszenie drzwi tylnych - wyłożenie materiałem
No tak, jak wczoraj o tym napisałem, to dzisiaj rano po wyjechaniu na S8 sobie o tym przypomniałem i pomacałem ręka w przednich i tylnych drzwiach. Faktycznie jest wyłożone materiałem. Człowiek nie wiem co ma 

Rozumiem, że masz 1? W Kodiaq 2 (przynajmniej w RS), tylne drzwi to goły plastik w kieszeniach. Koszty?:). Mam pakiet rodzinny, więc może świadomie nie wyłożyli? Ciekawe czy w innych 2 też "goło" z tyłu.
- maq
Mam L&K, pierwszą generację po liftingu. Kieszenie mają wykładzinę. Tyl i przód.
No tak, ma to sens, dzięki za odpowiedź.
W innym wątku, bodajże "mniej za więcej" sporo jest tematów o okrojeniu drugiej wersji.
PS. L&K 2 już debiutuje w UK. Ciekawe, czy będzie też u nas.
Też mam pakiet rodzinny, ale wyłożenia brak. Sądzę, ze to jednak koszty grają rolę, choć, jak pisałem wcześniej, u mnie to zaleta nie wada ;P
Kris
- maq
Właśnie obejrzałem materiał Hindusa na YT. Słupki D ma srebrne. PorażkaPiotr1982 pisze: PS. L&K 2 już debiutuje w UK. Ciekawe, czy będzie też u nas.

Jak odbierałem miśka w salonie, to powiedziałem, ze te srebrne wstawki psują linię okien. Pan Daniel powiedział, ze też tak uważa, ale to łatwo zmienić. I tak zrobiłem.
Teraz mam czarne w połysku, więc tworzy pełną linię okien i pasuje do czarnego spoilera na pokrywie bagażnika. I to mi się wydaje spójne wizualnie.
A dziś sobota, nie jest bardzo zimno, przymierzę się do kolejnych wyzwań, o czym na pewno napiszę na forum
Teraz mam czarne w połysku, więc tworzy pełną linię okien i pasuje do czarnego spoilera na pokrywie bagażnika. I to mi się wydaje spójne wizualnie.
A dziś sobota, nie jest bardzo zimno, przymierzę się do kolejnych wyzwań, o czym na pewno napiszę na forum
Kris
Powodzenia i koniecznie daj znać!itepe pisze: ↑15 lis 2025, 7:23Jak odbierałem miśka w salonie, to powiedziałem, ze te srebrne wstawki psują linię okien. Pan Daniel powiedział, ze też tak uważa, ale to łatwo zmienić. I tak zrobiłem.
A dziś sobota, nie jest bardzo zimno, przymierzę się do kolejnych wyzwań, o czym na pewno napiszę na forum![]()
W L&K te srebrne wstawki o których mowa są podobno w innym, szlachetniejszym odcieniu, więc chyba inne niż w Selection. Pożyjemy zobaczymy:)
Tak, występują również jako czarny satynowe. Mnie się lepiej to "klei" z połyskiem spoilera na pokrywie, stąd moja decyzja.
Poszukaj moich postów, znajdziesz zdjęcia jak to wygląda przed i po zmianie
Poszukaj moich postów, znajdziesz zdjęcia jak to wygląda przed i po zmianie
Kris
No to jeśli w L&K ma być to samo co w Selection jeski chodzi o ten wlupek to faktycznie słabo.
Widziałem Twój post. Wygląda dużo lepiej. Może pomyśl o zmienie/oklejeniu relingów też.
Widziałem Twój post. Wygląda dużo lepiej. Może pomyśl o zmienie/oklejeniu relingów też.