Zdjęcie w pełni nie oddaje efektu, ale jak dla mnie to zupełnie inaczej wyglądające auto.
A mogli po prostu założyć felgi 8,5j i opony 255 i było by po temacie.
Ps. Dzięki Maciek!:). Ten zestaw Eibach od Ciebie jest faktycznie super.
Chlapacze i tak chciałem założyć już przed dystansami. Po pierwsze-jako domknięcie tematu wygłuszenia nadkoli (podczas deszczu czy jazdy po żwirze dźwięk jest jeszcze bardziej wytłumiony), a po drugie z przyczyn praktycznych-mniej brudu na drzwiach i tylnym zderzaku. Bez dystansów wyglądało by to marnie, ale tak jak jest teraz podoba mi się.
U mnie jeździ szara jedynka z chlapaczami i mocno mnie kłuje w oczy. Na Twoim, z białym lakierem, tak tego nie widać. Natomiast Skodą w ogóle nie zjeżdżam z asfaltu. Popsułem tak na szutrach kilka elementów napędu w Fiacie i miałem nauczkę. Teraz jak tylko przybrudzony, to jadę go opłukać samą wodą. Spray ceramiczny się sprawdza.
Do tych felg aż się prosi założyć szersze gumy.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2025, 22:20 przez maq, łącznie zmieniany 1 raz.
Pytałem w serwisie czy można. Krótka odpowiedź-nie można bo nie ma homologacji na inne. Trochę dziwne gdyż dystanse Eibach homologację mają.
Już od wyjazdu z fabryki Kodiaq powinien stać na 8.5j i 255 szerokości co najmniej.
Wnerwiało mnie to niesamowicie i dystanse sprawiły, że auto jeszcze bardziej mi się podoba. Polecam.