Ja musiałem wyłączyć hamowanie awaryjne przy parkowaniu, bo czujniki odstawiały takie kwiatki jak opisane tu viewtopic.php?p=55977#p55977
Na środku garażu auto stawało dęba, tak że dzieciaki prawie z fotelików wypadały
W skrócie: spędziłem dziś w serwisie 2h czekając na aktualizację, która "wysypała się" pod koniec i w końcu nic nie zrobili:).mjoniec pisze: ↑21 paź 2025, 10:34Też jestem ciekaw co Ci powiedzą lub zrobią w kwestii czujników.
Ja musiałem wyłączyć hamowanie awaryjne przy parkowaniu, bo czujniki odstawiały takie kwiatki jak opisane tu viewtopic.php?p=55977#p55977
Na środku garażu auto stawało dęba, tak że dzieciaki prawie z fotelików wypadały![]()
Czy dobrze rozumiem że te błędy z czujnikami miałeś przed aktualizacją? I po aktualizacji nic się nie zmieniło?Piotr1982 pisze: ↑08 lis 2025, 20:57Temat z błędami sam się rozwiązał.
Samochód nie przypomina już o przejmowaniu nowych ustawień, więc chyba już temat faktycznie zakończony. Podjedzie do ASO na aktualizację softu, u mnie w tym konkretnym temacie (nowe ustawienia), pomogło. Czujniki nadal tak samo raczej lub nie widzę różnicy.