SHOUTBOX (beta)
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
Re: SHOUTBOX (beta)
Nie, takiego nie widziałem. W Chinach nas wozili za to autem z panelem do sterowania audio w podłokietniku na tylnym siedzeniu. Buic LaCrosse zdaje się.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Saab 9000 - miał też oświetlenie komory silnika gdzie włącznik był skonstruowany w oparciu o fiolkę z rtecią, która pod wpływem grawitacji załączała obwód elektryczny. Żarówka była w tej samej obudowie jeśli dobrze pamiętam.
Kooperacja Szwedów z Włochami. Lancia Thema to był włoski bliźniak - pasowały niektóre części zamienne.
Zdjęcie poglądowe - mój był manual i czarna skóra. Ależ to było piękne auto. Z zewnątrz niepozorne...

Kooperacja Szwedów z Włochami. Lancia Thema to był włoski bliźniak - pasowały niektóre części zamienne.
Zdjęcie poglądowe - mój był manual i czarna skóra. Ależ to było piękne auto. Z zewnątrz niepozorne...

----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
- maq
SHOUTBOX (beta)
Może kogoś zainteresuje? Człowiek sprzedaje auta po leasingu od wielu lat. Ma wyrobioną renomę. Czasem ludzie wpłacają kasę, jak tylko ogłosi, że będzie miał jakiś samochód. Kilku kolegów u niego kupiło i zadowoleni. Różnica taka, że kilka lat temu miał niema wyłącznie z przebiegami do 50 k km, a teraz prawie wszystko ponad 100. Firmy dłużej użytkują samochody.
http://www.poleasingowesamochody.autotr ... d2z_JFyMcg
http://www.poleasingowesamochody.autotr ... d2z_JFyMcg
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Waśnie wczoraj sobie, q..., polepszyłem!
Roztargnienie, pośpiech, głupota... Nawet nie miałem na kogo zwalić winy.

Roztargnienie, pośpiech, głupota... Nawet nie miałem na kogo zwalić winy.

Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
-
Bili
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0TDI 200KM L&K
Znam ból. Prawie jak ja tylko ja o w garażu tak zrobiłem. Zdjęcia mam w swoim temacie o aucie. Do dziś nie zrobiłem.
- maq
Ajaj. No licha sprawa. Lampa cała?
- WaC
Na szczęście tylko błotnik (pewnie do wymiany) i przytarty plastik (widać na zdjęciu). Tym razem nie martwię się, że przy sprzedaży będą kręcić nosem, że "bity", bo zamierzam nim jeździć do końca - mojego lub jego.
Teraz najważniejsze, że mój assistance obejmuje auto zastępcze, bowiem muszę być cały czas w gotowości (Maq, powód znasz). Nawet zapomniałem już jak smakuje piwo.

Teraz najważniejsze, że mój assistance obejmuje auto zastępcze, bowiem muszę być cały czas w gotowości (Maq, powód znasz). Nawet zapomniałem już jak smakuje piwo.

- maq
SHOUTBOX (beta)
Może warto poszukać takiego błotnika używanego, w kolorze? Czasem można trafić nieuszkodzony i wymienić. 
To się może opłacać, żeby nie naprawiać z AC, bo potem i tak sobie odbiją na składce. Ale u Ciebie i zderzak do lakieru, to się zrobi i tak okrągła sumka pewnie. W autoryzowanym serwisie słyszałem niedawno cenę za lakierowanie elementu 2500 netto

To się może opłacać, żeby nie naprawiać z AC, bo potem i tak sobie odbiją na składce. Ale u Ciebie i zderzak do lakieru, to się zrobi i tak okrągła sumka pewnie. W autoryzowanym serwisie słyszałem niedawno cenę za lakierowanie elementu 2500 netto

- WaC
Mam w polisie, m.in.: "AC obejmuje ochronę zniżek po jednej szkodzie, bez względu na jej wielkość; wystąpienie jednej szkody w czasie trwania umowy nie wpłynie na wysokość przyszłorocznej składki GRATIS!".