Ustawienia synchronizacji konta użytkownika
Cześć. Po uruchomieniu auta wyświetla się komunikat że są dostępne nowe ustawienia konta użytkownika i czy przejąć. Mam jeszcze superba i tam jest to samo. Ktoś może wie jak to wyłączyć żeby się nie synchronizowało między samochodami?
Re: Ustawienia synchronizacji konta użytkownika
Kliknij i zobacz czy przy kolejnym uruchomieniu też tak będzie.
Ale zanim to zrobisz, sprawdź, czy nie przyszły jakieś nowe aktualizacje dla samochodu. Wtedy sprawa będzie jasna. Jeśli nie, będziemy drążyć
Ale zanim to zrobisz, sprawdź, czy nie przyszły jakieś nowe aktualizacje dla samochodu. Wtedy sprawa będzie jasna. Jeśli nie, będziemy drążyć
Kris
Przy każdym odpaleniu auta tak jest.
A masz ustawionego głównego użytkownika samochodu?
Kris
Ja też mam ten (wkurzający) komunikat. Pojawia się 8/10 uruchomień auta.
Pojawia się na moim, głównym użytkowniku. Ale też na drugim użytkowniku z którego korzysta moja żona.
Pojawia się niezależnie od uaktualnień dla auta, te są raczej rzadkie.
Co w tym najgorsze, to jak mi się palec omsknie i wybiorę “tak”, to zmienia niektóre ustawienia. Np. Kiedyś to wyłączyło opcję obniżania lusterka pasażera przy cofaniu. Tak jakby przywracał masę ustawień do tych fabrycznych.
A i nie sądzę żeby to było synchro między autami, bo ja mam tylko jedną skodę
U mnie też tylko jeden użytkownik głowny na obu samochodach. I też po kliknięciu przejmij w kodiaqu zaczytuje np ustawioną temperature z superba
Mam to samo. Jeden użytkownik główny, dwa kluczyki. Nie wiem w czym jest rzecz. Jak ktoś to rozgryzł to dawajcie znać (irytujące).
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
Rozumiem, że macie w aplikacji więcej niż jeden samochód i gubi się, jak się między nimi przesiadacie?