Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
No może trochę,...
Żadnych informacji w sprawie terminu, cały czas czekam.
Zamawiałam w Lublinie.
A Ty też w Lublinie? w Żaglu?
Ostatnio zmieniony 02 mar 2017, 18:41 przez agnes, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety w Lublinie nie otrzymaliśmy tak imponującego rabatu jak w Wawie więc po odbiór będzie trzeba pojechać 160km
- milesia
- Samochód: KODIAQ Style 1,4 TSI 150kM
A jaki kolor wybrałeś??? Bo my z Agnes ostatnio ten temat mamy na topie hihihi
Do miłego
Milesia
Milesia
U nas była decyzja odnośnie koloru zanim padła decyzja odnośnie marki/modelu. SUV miał być biały i po obejrzeniu pokazowego niedźwiadka 19 grudnia w Lublinie już wiadomo było że to będzie ON ♡. Zamówiony Biel moon. Haha zawsze mówiłam, że kolor to czerwony niebieski zielony a biały to nie kolor
Milesia i pozostali zainteresowani:milesia pisze: ↑05 lut 2017, 21:18
Silnik benzyna 1,4, 150KM
Tapicerka mieszana jasno czarna, ale nie skórzana.
Zamówiony ostatecznie 29 grudnia, ale decyzja zapadła 5 grudniakiedy do niego wsiadłam
![]()
Hak będzie, trzeciego rzędu siedzień ma nie być, płaska podłoga równa z rantem bagażnika, ale to już wiem, że nie będzie możliwe od razu.
Ponoć nie da się teraz wyprodukować, trzeba będzie to podwyższenie później zamówić i dodatkowo oczywiście dopłacić![]()
Ta płaska podłoga nie dawała mi spokoju, obawiałam się, że w najgorszym wariancie odbierzemy samochody i nie będzie można domontować podłogi ("podwójna podłoga bagażnika"). Skontaktowałam się ze Skoda Polska, początkowo nie wiedzieli o co chodzi w temacie ("jak nie ma, to nie ma"), ale jak wyjaśniłam, że była w opcji, ale nie dało się zamówić, a teraz nie ma i nie wiadomo - o co chodzi, powiedzieli, że wyjaśnią. Po dwóch dniach otrzymałam maila z cudowną informacją, że "podwójna podłoga bagażnika jest w standardzie wersji 5 miejscowej modelu Kodiaq".
Muszę powiedzieć, że w tej sprawie, miałam siódmy zmysł (tak czułam
Mam nadzieję, że jest to super informacja dla wszystkich z wersją 5-osobową.
- milesia
- Samochód: KODIAQ Style 1,4 TSI 150kM
Oooo a mnie do dziś mój doradca przekonuje, że nie będzie płaskiej podłogi, że może później w opcji do zakupu. Czy możesz mi przesłać taką korespindencje, na jej podstawie będę się ubiegać o plaską podłogę. Chociaż oglądając zamieszczone filmy widzialam w 5 os.podloge z rantem, tylko 7 os.mialy płaską podłogę.agnes pisze: ↑25 lut 2017, 1:09Milesia i pozostali zainteresowani:milesia pisze: ↑05 lut 2017, 21:18
Silnik benzyna 1,4, 150KM
Tapicerka mieszana jasno czarna, ale nie skórzana.
Zamówiony ostatecznie 29 grudnia, ale decyzja zapadła 5 grudniakiedy do niego wsiadłam
![]()
Hak będzie, trzeciego rzędu siedzień ma nie być, płaska podłoga równa z rantem bagażnika, ale to już wiem, że nie będzie możliwe od razu.
Ponoć nie da się teraz wyprodukować, trzeba będzie to podwyższenie później zamówić i dodatkowo oczywiście dopłacić![]()
Ta płaska podłoga nie dawała mi spokoju, obawiałam się, że w najgorszym wariancie odbierzemy samochody i nie będzie można domontować podłogi ("podwójna podłoga bagażnika"). Skontaktowałam się ze Skoda Polska, początkowo nie wiedzieli o co chodzi w temacie ("jak nie ma, to nie ma"), ale jak wyjaśniłam, że była w opcji, ale nie dało się zamówić, a teraz nie ma i nie wiadomo - o co chodzi, powiedzieli, że wyjaśnią. Po dwóch dniach otrzymałam maila z cudowną informacją, że "podwójna podłoga bagażnika jest w standardzie wersji 5 miejscowej modelu Kodiaq".![]()
Muszę powiedzieć, że w tej sprawie, miałam siódmy zmysł (tak czułam).
Mam nadzieję, że jest to super informacja dla wszystkich z wersją 5-osobową.
Do miłego
Milesia
Milesia
ja dzis ogladalem wersje demo w salonie w Szczecinie, i wersja 5cio osobowa miala (i poki co bedzie miala) w standardzie bagaznik z rantem, tj. bez podwojnej podlogi. Takze ta korenspondecja o podwojnej podlodze w standardzie dla wersji 5-os to chyba pomylka, niestety...