U mnie nawet dość estetycznie wykonana jest .
Spawy/łączenie pod maska
Re: Spawy/łączenie pod maska
Sprawdziłem i potwierdzam 
Kris
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
Spawy/łączenie pod maska
To się daje na łączenia blach, uszczelniania połączeń, wygłuszenie i żeby nie rezonowały.
Zgadzam się, to masa uszczelniająca bo blacha pod spodem jest zgrzewana. A wracając do pytania, myślicie żeby to reklamować? Dosyć niechlujnie to jest wykonane...
U mnie jest tak samo jak na poprzednio publikowanych zdjęciach.
Wygląda na standard w skodzie. Osobiście mnie to nie przeszkadza. Ważne żeby spełniało swoją rolę.
Wygląda na standard w skodzie. Osobiście mnie to nie przeszkadza. Ważne żeby spełniało swoją rolę.
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
Tak. W takim miejscu wystarczy kleks, żeby blachy nie brzęczały. Zajrzałbym raczej pod koło zapasowe, albo pod wykładzinę. Tam z całą pewnością jest zupełnie inaczej. Gdyby nie uszczelnili dokładnie, to w aucie będzie woda.
ok dzięki za info. Spróbuję popatrzeć na inne Kodiaqi w tym kolorze jak będę jechał na wymianę oleju w przyszłym tygodniu
Co szkodzi zaryzykować? Pewnie serwis odpowie w swoim stylu, że "mieści się w granicach normy", ale tego nie wiemy.
Możliwe, że zrobią zdjęcia i wyślą do fabryki. Swoją drogą, to aż dziwne, bo przecież spawy jak i zabezpieczenia robią roboty.
Z ciekawości - jaką masz date produkcji samochodu?
Możliwe, że zrobią zdjęcia i wyślą do fabryki. Swoją drogą, to aż dziwne, bo przecież spawy jak i zabezpieczenia robią roboty.
Kris
Też wychodzę z założenia że co szkodzi spróbowacitepe pisze: ↑24 cze 2025, 8:17Co szkodzi zaryzykować? Pewnie serwis odpowie w swoim stylu, że "mieści się w granicach normy", ale tego nie wiemy.