Na chwilę obecną mieszkam w NL ale w piątek jadę do PL, a dokładnie to Wałbrzych Dolnośląskie
Podłączenie android auto
Re: Podłączenie android auto
- Bury_Kocur
- Samochód: Misio 2,0 l TDI 150 kucyków + DSG
-
Bili
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0TDI 200KM L&K
A masz możliwość spróbowania z innym telefonem?
Częściowo problem rozwiązany a to za sprawą tego że kabel podłączyłem do portu USB tego na tunelu środkowym z tyłu koło nóg pasażera i tam wszystko działa jak należy, wynika to z tego że port USB z przodu coś szwankuje
choć zazwyczaj jak podłączam tel. to na początku pokazuje że niby ładuje baterię ale to chyba przez chwilę, bo dzisiaj jechałem Z NL do PL to dopiero w kraju zauważyłem że tel nie jest naładowany. Pytanie też od razu czy ktoś miał taką przypadłość i czy trzeba cały ten "moduł" wymienić czy jakoś to naprawić???
Witam wszystkich
Mam do was pytanko czy komuś działa Android Auto wireless bezprzewodowo w Kodiaqu z jednostką tą nowszą zwaną MIB 2.5 gdzie nie ma pokręteł i są tylko dotykowe klawisze z lewej strony a ekran ma 9,2 " ? Bo szukałem na necie sporo jak aktywować bezprzewodowy AA i aktywowałem w adaptacjach u siebie wszystko co poniżej ale mimo to tylko mi działa na kablu. Czy w ogóle komuś działa bezprzewodowo ?
Control unit: 5F Information Control Unit
Adaptation
Google_GAL_Wireless: On
wlan_5ghz_switch: activated
Apple_DIO_Wireless: On
Apple_DIO: on
Google_GAL: on
Wifi_Client_HMI: on
Mirror link: On
Mam do was pytanko czy komuś działa Android Auto wireless bezprzewodowo w Kodiaqu z jednostką tą nowszą zwaną MIB 2.5 gdzie nie ma pokręteł i są tylko dotykowe klawisze z lewej strony a ekran ma 9,2 " ? Bo szukałem na necie sporo jak aktywować bezprzewodowy AA i aktywowałem w adaptacjach u siebie wszystko co poniżej ale mimo to tylko mi działa na kablu. Czy w ogóle komuś działa bezprzewodowo ?
Control unit: 5F Information Control Unit
Adaptation
Google_GAL_Wireless: On
wlan_5ghz_switch: activated
Apple_DIO_Wireless: On
Apple_DIO: on
Google_GAL: on
Wifi_Client_HMI: on
Mirror link: On
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Pierwsze to rzuciło mi się: 5GHz, nie powinno być 2,4?
Na Apple to się nie znam.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Ale właśnie podobno aby działało Android Auto Wireless to jednostka musi nadawać wifi na 5GHz a nie na 2,4GHz. A nie wiem czy czasem MIB 2 oraz to moje MIB 2.5 nie mają czasem wifi 2.4GHz.
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
To nie wymądrzam się.
Rozumiem, że telefon Apple? Jeśli tak, to tym bardziej nie pomogę.
Rozumiem, że telefon Apple? Jeśli tak, to tym bardziej nie pomogę.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Nie Apple tylko telefon oppo z androidem. Przecież pytam o Android Auto Wireless jak odpalić lub kto ma u siebie.
Nie pytam o Car Play czyli wynalazek Appla.
Nie pytam o Car Play czyli wynalazek Appla.