Instalacja dodatkowych haczyków w bagażniku
-
Bili
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0TDI 200KM L&K
Re: Instalacja dodatkowych haczyków w bagażniku
Super poradnik, jednak uważam że haczyki przesuwane to lepsze było rozwiązanie.
W pierwszej generacji jest tak samo w wersji siedmiomiejscowej. W pięciomiejscowej była szyna z przesuwanymi haczykami.Kluczyk74 pisze: ↑21 mar 2025, 9:22W 2 generacji są inne haczyki, nie ma tej "szyny"Bury_Kocur pisze: ↑21 mar 2025, 8:20Czy autor może zamieścić zdjęcie jak to u Niego wyglądało fabrycznie ?
Bo powiem szczerze , ale nie bardzo rozumiem problemu wieszania siatek zakupowych w tym bagażniku - u mnie fabrycznie miejsc do tego aż nadto.
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
Instalacja dodatkowych haczyków w bagażniku
Obydwie wersje dają fajną możliwość powieszenia na nich torby z zakupami. Chociaż pewnie skoro haczyk przy kapie jest za blisko, to bym nie kupował drugiego, tylko przełożył go głębiej. No, ale to był wydatek pomijalny i itepe ma komplet 
Bardzo polecam również siatki do bagażnika. Zarówno boczne, jak i tą na podłodze. Spory karton można pod nią wsadzić i nie lata od ściany do ściany na zakrętach. Zdecydowanie warto kupić.
Bardzo polecam również siatki do bagażnika. Zarówno boczne, jak i tą na podłodze. Spory karton można pod nią wsadzić i nie lata od ściany do ściany na zakrętach. Zdecydowanie warto kupić.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Prośba o tagowanie postów w pierwszym temacie [II gen] i wszystko będzie jasne.
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
- Kluczyk74
- Samochód: Skoda Kodiaq II Selection 2.0 TDI 193KM 4x4
Nie musiał, jesteśmy w dziale 2 generacjiBury_Kocur pisze: ↑22 mar 2025, 8:44Wszystko jasne - autor wątku nie napisał, że rzecz tyczy drugiej generacji i stąd niezrozumienie - jak widać nie zawsze co nowsze to lepsze.
Mnie w wielu miejscach bardziej pasuje wyposażenie pierwszej generacji a o wyglądzie i wystroju wnętrza nie wspominam przez oczywistą oczywistość - ale co kto lubi...
Popraw mnie, jeśli źle rozumiem:MałGorzata pisze: ↑22 mar 2025, 21:17Prośba o tagowanie postów w pierwszym temacie [II gen] i wszystko będzie jasne.
powinienem tagować, że to II GEN w wątku II GEN?
Kris
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Jak komu wygodnie.
Skoro jest w dziale II gen to powinno być jasne ale wiecie nie zawsze ludzie uważnie patrzą
Skoro jest w dziale II gen to powinno być jasne ale wiecie nie zawsze ludzie uważnie patrzą
----
- Bury_Kocur
- Samochód: Misio 2,0 l TDI 150 kucyków + DSG
itepe pisze: ↑24 mar 2025, 9:45Popraw mnie, jeśli źle rozumiem:MałGorzata pisze: ↑22 mar 2025, 21:17Prośba o tagowanie postów w pierwszym temacie [II gen] i wszystko będzie jasne.
powinienem tagować, że to II GEN w wątku II GEN?
Szanowny Kolego - nic nie trzeba tagować - błąd z mojej strony - nie zauważyłem, że jesteśmy w dziale auta generacji II.
Znaczy przepraszam za zamieszanie
Pzdr
Włodek
Nie widzę problemu 
Aż się zastanowiłem, czy sam czegoś nie przegapiłem.
Aż się zastanowiłem, czy sam czegoś nie przegapiłem.
Kris
-
kolejowski
- Samochód: nie mam
Super poradnik i zdjęcia
Czy to co zamontowałeś jest w pakiecie Simply Clever ? Czy to całkiem co innego?
pozdrawiam
Czy to co zamontowałeś jest w pakiecie Simply Clever ? Czy to całkiem co innego?
pozdrawiam