Lampy przód (było tył)
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Re: Lampy przód (było tył)
Teraz sobie przypominam, że we mgle nie mogłem wogóle włączyć długich w trybie auto (manual świecił). Myślałem, że temu Misiu się coś pochrzaniło, a to pewnie było to.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Dziś w Łodzi mleko na drodze, dlatego postanowiłem też sprawdzić.
Wyjechałem na słabo oświetlona drogę, włączyłem drogowe - działają normalnie. Przełączenie na auto drogowe - tez działają we mgle. Inna sprawa, że wtedy snop światła jest taki, że niewiele widać na drodze.
Włączyłem światła do złej pogody. Jak mówiłem, "centralny" snap światła nieco osłabł (wrażenie, że się skrócił), zaś poszerzył na boki jak przy doświetlaniu zakrętów. I dopiero teraz auto-drogowe przestały się włączać.
Tak to działa u mnie.
Wyjechałem na słabo oświetlona drogę, włączyłem drogowe - działają normalnie. Przełączenie na auto drogowe - tez działają we mgle. Inna sprawa, że wtedy snop światła jest taki, że niewiele widać na drodze.
Włączyłem światła do złej pogody. Jak mówiłem, "centralny" snap światła nieco osłabł (wrażenie, że się skrócił), zaś poszerzył na boki jak przy doświetlaniu zakrętów. I dopiero teraz auto-drogowe przestały się włączać.
Tak to działa u mnie.
Kris
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
Tadam.

Jest więc szansa, że są dobrej jakości 
BTW, temat świecenia diod LED wysokiej mocy to już do dyskusji na oddzielny wątek.
BTW, temat świecenia diod LED wysokiej mocy to już do dyskusji na oddzielny wątek.
Kris
Cześć. Wytłumaczy mi ktoś co oznacza tryb sportowy świateł matrycowych w indywidualnym trybie auta? 
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Pewnie to samo, co tryb sportowy klimatyzacji...
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Nie mam trybów jazdy w swoim samochodzie (bieda wersja
Nie wiem, ale próbuję to wziąć na logikę
Kris