Infotainment 10 cali
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Re: Infotainment 10 cali
Wygląda elegancko.
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Klasa! Wygląda rzeczywiście lepiej niż błyszczący. Jak dostanę miśka to też doinwestuję 
Kris
Na liście aplikacji mam tylko Laurę i masaż w fotelach, nie widziałem możliwości dokupienia czegoś więcej. Co do reszty:itepe pisze: ↑09 gru 2024, 15:03Moje pytania są dość precyzyjne:
- Jakie aplikacje są dostępne w sklepie online? Pytam zarówno o samochód jak i apke na telefon.
- Czy jest tam ikona nawigacji na ekranie głównym? Widziałem różne wersje.
- Czy kiedy jest ikona nawigacji i pojawia się prosba o uzycie sklepu, to czy rzeczywiscie jest opcja zakupu nawigacji?

Przede wszystkim - gratuluję zakupu nowego samochodu!!!
To co pokazałeś daje nadzieję na zakup nawigacji za 1800 zł a nie 5000, bo 13" infotainment mi zwyczajnie nie pasuje. Potwierdzę to, kiedy odbiorę swoją, ponieważ pewnie zainwestuję (chociaż wolę chyba Waze).
A teraz ciesz się nowym nabytkiem i życzę bezawaryjności wszelkiej maści
To co pokazałeś daje nadzieję na zakup nawigacji za 1800 zł a nie 5000, bo 13" infotainment mi zwyczajnie nie pasuje. Potwierdzę to, kiedy odbiorę swoją, ponieważ pewnie zainwestuję (chociaż wolę chyba Waze).
A teraz ciesz się nowym nabytkiem i życzę bezawaryjności wszelkiej maści
Kris
Dzięki, Front Assist zdążył już dwa razy sypnąć błędem
na szczęście po chwili wszystko wróciło do normy.
Poza tym jest ok. MHEV nadspodziewanie nieźle sobie radzi, wkurzał tylko system odczytujący znaki, który przy włączonym tempomacie sam zmienia limit prędkości, na szczęście to da się wyłączyć na stałe.
Poza tym jest ok. MHEV nadspodziewanie nieźle sobie radzi, wkurzał tylko system odczytujący znaki, który przy włączonym tempomacie sam zmienia limit prędkości, na szczęście to da się wyłączyć na stałe.
Ja też dołączam się do gratulacji. Życzę szerokości z nowym Miśkiem.
Przy okazji - czy dobrze rozumiem, że konfigurując nowe auto bez nawigacji (bez pakietu Technology 13") można tę nawigację później dokupić?
Pozdrawiam
Przy okazji - czy dobrze rozumiem, że konfigurując nowe auto bez nawigacji (bez pakietu Technology 13") można tę nawigację później dokupić?
Pozdrawiam
Dzięki, na to wygląda. Chociaż dla mnie to nadal nieakceptowalna cena, skoro mapy Google są za darmo. Ta nawigacja Skody oferuje w ogóle coś ekstra ponad Google/Waze/Yanosika?
Na 100% potwierdzę, kiedy będę miał swój samochód. Niezależnie od tego czy będzie lepsza czy gorsza (co domniemuję) od nawigacji Google'a pewnie ją kupię, o ile rzeczywiście będzie to możliwe. Na kliku dealerów, u których pytałem o nawigację tylko jeden, dodajmy bardzo młody, sprzedawca mi powiedział, że to jest możliwe, bo tak im powiedzieli na szkoleniu - reszta wciskała mi 13" za 5 koła. I wtedy poczuję, że mam samochód kompletny, taki, jaki ja chcę mieć, a nie jaki chcą mi sprzedać.
To wszystko jednak nastąpi zapewne pod koniec stycznia, bo na ten czas mam planowany odbiór.
Kris