Tempomat nie działa mi wcale, Jak uruchomię pojazd po uśpieniu, to niby jest włączony, rozpoznaje auto przed mną, ale zero reakcji na dźwignie, po chwili już nie rozpoznaje samochodów. Ja wrócę z delegacji to oddaje auto do serwisu.
Druga sprawa to przycisk odblokowywania zaryglowanych drzwi na konsoli centralnej, podjeżdżam po kogoś klikam i nie działa, jedyna opcja to otwarcie drzwi za klamkę od wewnątrz. Dodam bez znaczenia, czy auto było w trybie P czy D. Oczywiście po zablokowaniu auta i uśpieniu problem ustępuje. Problem wystąpił u mnie już 3 razy.
Trzecia sprawa to zamykanie auta po oddaleniu się od pojazdu, Przestrzegam Właścicieli tego modelu, nie działa to zawsze, kilkakrotnie było tak, że odchodzę od auta na ok 40-50m patrzę a auto nie zamknięte, lusterka nie złożone. Więc wracam i zamykam z pilota.
Czwarta sprawa ostatnio wsiadłem do auta, klikam przycisk start auto sie uruchamia, Ekran na konsoli centralnej czarny, przy kliknięciu przycisku poweroff info na zegarach "system infotainment niedostępny" Radio gra normalnie. Po zamknięciu i uśpieniu auta wszystko wróciło do normy, wystąpiło raz jak na razie.
Czy w waszych autach też macie takie dziwne reakcje ?.
Ja odnoszę wrażenie, że to wady wieku dziecięcego, Model jest świeży może poprawią to w aktualizacjach softu.
Na razie mam mieszane czucia.