Opony wielosezonowe
Opony wielosezonowe
Cześć, jakie wielosezony możecie polecić dla 235/55 R18? Jazda miasto i A/S, w góry i zaspy nie wybieram się. W obecnym samochodzie mam Klebery i dały radę, będą ok do Kodiaqa czy rozglądać się za czymś z wyższej półki?
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Re: Opony wielosezonowe
Znajdź opony z "mięsistym" bieżnikiem. Jaką masę własną ma twój Kodiaq?
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
w najpopularniejszej przegladarce "test opon wielosezonowych do suvow" i wyskakuje kilka swiezych artykulow.
-
RobertG7
- Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TSI 4x4
Halo, kim ty jestes? jakiś sprytny BOT? Odpowiadasz w kazdym temacie jakims debilnym komentarzem...jamesburden19 pisze: ↑03 lis 2024, 13:41
Super, że udało Ci się znaleźć świeże artykuły na ten temat!
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Niepotrzebnie go zdradziłeś 
----
Witam. Ja mam kodiaqa z września. Założyli w salonie opony wielosezonowe goodyera vector 4 seansons i jak na razie jestem zadowolony. W poprzednim samochodzie Hyundai Tucson również jeździłem na wielosezonowych Michelin. Więc na pewno te mogę polecić. Pozdrawiam
-
setunia
- Samochód: Skoda Kodiaq2 1,5 mHEV
W poprzedniku Miśka czyli Kudze miałem Goodyeary Vectory i sprawowały się genialnie. Do Miśka założyłem też takie, ale ..... No właśnie ale te są deko inne. Mnie zależało na pewności prowadzenia i hamowania zimą i szukałem gum zimowych dopasowanych na lato i poprzednie Vectory takie były. Po kupnie nowych okazało się, że ich bieżnik idzie bardziej w stronę letnich i podobno nadrabiają to mieszanką. Gdybym to wiedział, to zastanowiłbym się nad Dębicami. Należą do tego samego koncernu i ich bieżnik to wypisz wymaluj poprzednie Vectory. Jeśli mieszanka jest taka sama to myślę że z budżetowych są godne polecenia. Okres użytkowania poprzednich 5 lat przebieg 52kkm. Wady: boksowanie podczas ruszania na mokrym, teraz automat, więc nie dotyczy.
Ja tam swoje, a Misiek zyje własnym życiem. Dobrze, że jazda kończy się tam gdzie zmierzam.