Ja właśnie dostałem informacje, że mój misiek wyprodukował się w 21 tygodniu.... (samochód do odbioru we wrześniu).
Pytanie do naszych kolegów ze Skody, czy możliwy będzie update oprogramowania Amundsena i Kessy dla "starych" miśków.
Te z roku modelowego 2018 mają ponoć rozbudowaną opcję bezpieczeństwa a Amundsen ma kilka nowych funkcji (np. wygląd Grid jak w Karoq). Lipa trochę odbierać nowy, przestarzały samochód....
Nowa instrukcja dla modelu 2018: Amundsen jest na 133
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
envies
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI Style/Business Grey/Crater
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Miales odebrac we wrzesniu a juz sie wyprodukowal? Kiedy skladales zamowienia? Jaki silnik, wersja itp?Ethel pisze: ↑05 cze 2017, 12:42Ja właśnie dostałem informacje, że mój misiek wyprodukował się w 21 tygodniu.... (samochód do odbioru we wrześniu).
Pytanie do naszych kolegów ze Skody, czy możliwy będzie update oprogramowania Amundsena i Kessy dla "starych" miśków.
Te z roku modelowego 2018 mają ponoć rozbudowaną opcję bezpieczeństwa a Amundsen ma kilka nowych funkcji (np. wygląd Grid jak w Karoq). Lipa trochę odbierać nowy, przestarzały samochód....
Nowa instrukcja dla modelu 2018: Amundsen jest na 133
Zamawiany z wyprzedzeniem 31 marca..., gdyż muszę go mieć w pierwszym tygodniu września.... wiedziałem, ze trochę postoi na placu, ale dwa miesiące to sporo. Ale jak uda mi się sprzedać szybciej samochód żony to oddam jej mojego Avensisa i biorę miśka wcześniej 
Wersja Style plus dodatki, silnik 1.4 TSI DSG
Wersja Style plus dodatki, silnik 1.4 TSI DSG
Szczęśliwiec, ja zamawiałem 13 marca i produkcja dopiero 25 tydzień, do odbioru na początku lipca. 2.0 TSI Style z dodatkami
DO developer
-
krzysiek
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów
A moj w piatek do odbioru
jeszcze kilka dni.
Zamawiałem 13.03 i pierwszy termin 25 tydzień, aktualny 32. Szlag mnie trafia jak widzę, że ktoś zamawiał w tym terminie co ja i odbiera 2 miesiące wcześniej.
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Zamawiałem 4 dni po Tobie a termin mam 4 tygodnie po Tobie więc zycie co zrobić
Nareszcie jutro jadę odebrać, po miesiącu przepychanek. Trochę stresa jest
.