Zamówiłem Kodiaqa w kolorze Brąz Magnetic natomiast mam spore wątpliości co do tego koloru.
Nie ukrywając paleta jest bardzo uboga zdecydowałc bym się na czerwony niestety jest to zwykły akryl.
U Pepików pojawiło się mnóstwo ciekawych kolorów,
PYTANIE
Czy jest szansa że u nas też takie będą??
Moge zmienić kolor do konca czerwca (produckja oddbior sierpien)
Generalnie mam kilka typów tej szeroko rozwiniętej palety kolorów u naszych sąsiadów.
Nawet mogę podjechac do jakiegoś salonu w CZ żeby dokładnie zobaczyć koloruy Live.
Może da się zamówić u NAS "czeski kolor"???
Ktoś coś jest w stanie mi powiedzieć w tej kwesti?? Pozdrwiam
Najciekawsze kolory dla Kodiaqa
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: Najciekawsze kolory dla Kodiaqa
Da się zamówić kolor z czeskiej palety. Rozmawiaj ze swoim sprzedawcą (jak się będzie upierał, że się nie da, to niech się dopyta). Kosztuje to trochę więcej i nie wiem czy nie będzie miało wpływu na czas oczekiwania.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
będzie miało. W SIII wyciąga produkcję o 2-3 miesiące, nie zdziwię się jak tu będzie pół roku
Szukałem po internetach Pacific blue i lava blue i jestem trochę zagubiony bo te same zdjęcia występują pod tymi kolorami a w tych linkach kilka postów wcześniej to są jakieś komputerowe marne wizualizacje które nie odzwierciedlają w najmniejszym stopniu jak autko będzie się prezentować na żywo. Ma ktoś może jakieś fajne fotki Pacific blue ?? bo Lava Blue widziałem w wątku Moje autko ładne ale takie troche nie poważne
.
Pierwsza, najważniejsza różnica: Pacific blue to zwykły, miękki lakier, podatny na zarysowania, a lava blue to metalic. Po drugie, zanim poszedłem do salonu miałem zamiar kupić pacific blue, jednak na żywo ten kolor wygląda... tandetnie. Potwierdził to sprzedawca słowami, że klienci tego nie biorą, to najczęściej idzie na auta flotowe.
Zresztą, czasami na ulicy widać jakąś niebieską fabię właśnie w kolorze pacific blue. Moim zdaniem, nie warto.
DO developer
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
ani lava ani pacyfic nie mają nic wspólnego z niebieskim/błękitem- pierwszy to taki trochę kameleon, który wybarwia się w zależności od oświetlenia, a drugi to zwykły granat
-
Marcin
- Samochód: WRX STI 04'; Corolla TS 02', Scala 19'
Małe sprostowanie, można zamówić samochód z kolorem z czeskiej palety, ale trzeba zamówić minimum dwa samochody w tym kolorze i są one kwalifikowane jako kolory specjalne - 3500zł dopłata.
Planujesz zakup samochodu?
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
-
root
- Administrator
Na forum Superba twierdzili co innego, w tym chyba Jarek…
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
można zamówić jedno auto.
Dopłata coś ok 1500zł ale dokładnie nie pamiętam
Czas oczekiwania wydłuży o 2-3 miesiące, więc na chwilę obecną realizacja sięgnie roku. Zainteresowani?
Mam brązowego Ambitiona 2.0 TDI 190KM DSG ze sporym doposażeniem na miejscu od ręki. Coś ok 150tys wychodzi. Ktoś nie chce przyspieszyć swojej realizacji?
Dopłata coś ok 1500zł ale dokładnie nie pamiętam
Czas oczekiwania wydłuży o 2-3 miesiące, więc na chwilę obecną realizacja sięgnie roku. Zainteresowani?
Mam brązowego Ambitiona 2.0 TDI 190KM DSG ze sporym doposażeniem na miejscu od ręki. Coś ok 150tys wychodzi. Ktoś nie chce przyspieszyć swojej realizacji?
-
root
- Administrator
Dlatego pisałem, żeby cisnąć sprzedawcę, jeśli ktoś naprawdę chce