Kodiaqi na ulicach
Re: Kodiaqi na ulicach
Ja dziś, chwilę temu widziałem wjeżdżającego na parking koło ul. Miłkowskiego w Krakowie Kodiaqa w kolorze Business Grey - czyli dokładnie takim w jakim sam zamówiłem. No jeszcze tego brakuje, żeby mi pod biurem stał klon!
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Hehe ja tez taki kolor zamowilem w 2.0 TSI, to tez mam klona?
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
... A specjalnie nie brałem białego ani kwarcowego i pytałem sprzedawcy o to co klienci wybieraj najczęściej żeby mój się odróżniał. Eh, trzeba było wybrać ten dżunglowy
-
Dual
To bedzie moj pierwszy szary metalik. Zawsze były czarne, czerwone lub białe. Ale w wiekszosci czarne.
Brud było widać po myciu prawie od razu. Za to czerwony na Teriosie jest super, nawet po zabawie w terenie auto wyglada z dalszej odległości jak czyste.
Brud było widać po myciu prawie od razu. Za to czerwony na Teriosie jest super, nawet po zabawie w terenie auto wyglada z dalszej odległości jak czyste.
Pozdrawiam
Dual
Dual
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
przy szarym możesz zapomnieć o myjni - to bardzo łatwy utrzymaniu kolor, nie widać na nim codziennej eksploatacji
-
Dual
No właśnie dlatego tym razem taki wybrałem i na to liczyłem. Zobaczymy jak bedzie w praktyce. Biorąc pod uwagę kolor zaschniętego błota, wydawało mi się że ten beżowy metalik jeszcze bardziej podchodził, ale jakiś mało męski mi się wydawał. 
Pozdrawiam
Dual
Dual
-
Dual
No cóz. Wy to macie szczęście, zawsze gdzieś Kodiaqa zbaczycie. 
A ja pojechalem z Wawy do Polkowic, najpierw A2, potem A1 nastepnie S8 i A4 i ani jednego Kodiaqa na trasach. Zaczynam podejrzewać że to jednak miejski zwierz, kryjący się w miastach i stroniacy od szybkich dróg. A może kryje się w lasach?
Dzisiaj jadę z powrotem A4, S8, A1 i A2, oczywiscie po południu i ciekaw jestem czy jakiegoś miśka zobaczę.
Faktem jest że takiego konkurenta jak Peugeot 5008 tez nie widziałem
.
Chyba przyjdzie mi poczekać na swojego i wtedy się napatrzę ;PPP
A ja pojechalem z Wawy do Polkowic, najpierw A2, potem A1 nastepnie S8 i A4 i ani jednego Kodiaqa na trasach. Zaczynam podejrzewać że to jednak miejski zwierz, kryjący się w miastach i stroniacy od szybkich dróg. A może kryje się w lasach?
Dzisiaj jadę z powrotem A4, S8, A1 i A2, oczywiscie po południu i ciekaw jestem czy jakiegoś miśka zobaczę.
Faktem jest że takiego konkurenta jak Peugeot 5008 tez nie widziałem
Chyba przyjdzie mi poczekać na swojego i wtedy się napatrzę ;PPP
Pozdrawiam
Dual
Dual
Eh, a ja znowu na Miłkowskiego w Krakowie widziałem czarnego kodiaqa z rejestracją chyba WL i z czarnym bagażnikiem dachowym Thule... To już kolejny w okolicy mojego biura a już się tak cieszyłem, że będę pierwszy...
-
Dual
OK, ja powiem tak. W drodze powrotnej nie widziałem Kodiaqa na trasie az do okolic Warszawy.
Jadąc do Warszawy mijałem o 18:20 białego Kodiaqa jadącego na Łódź przy 404 słupku i potem o 18:30 czarnego Kodiaqa też jadącego na Łódź na słupku 420. Ciekawe czy to ktoś naszego forum??? Tp jedyne 2 Kodiaqi ktore widzialem w te 3 dni przejezdzając ok. 1000 km.
Jadąc do Warszawy mijałem o 18:20 białego Kodiaqa jadącego na Łódź przy 404 słupku i potem o 18:30 czarnego Kodiaqa też jadącego na Łódź na słupku 420. Ciekawe czy to ktoś naszego forum??? Tp jedyne 2 Kodiaqi ktore widzialem w te 3 dni przejezdzając ok. 1000 km.
Pozdrawiam
Dual
Dual
-
Mefju
- Samochód: Kodiaq 2.0 tdi 140 KW
Myślę, że białym ustrzelonym bylem ja... tak z tyrki wracałem