Cześć
Czy ma ktoś sprawdzone info, że produkcja ruszyła rzeczywiście dziś w nocy?
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
podłączam się do pytania, w piątek dzwoniłem do swojego dealera i mój termin na 42tydzień który znikł tydzień temu to się nie pojawił ponownie 
Panowie aby nie wydzwaniał do swojego dealera to mogę gdzieś sam sprawdzać te terminy?
Panowie aby nie wydzwaniał do swojego dealera to mogę gdzieś sam sprawdzać te terminy?
- robkio76
- Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style 4x4
Raczej może tylko dealer u którego zamawiałeś.
-
lk7
- Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TSI 190KM 4x4
Ale się samochodów pojawiło na stronie Skody. Od roku to obserwuję i teraz jest rekord: prawie 130 dostępnych Kodiaqów w tym 16 Sportline i 3 RS
- robkio76
- Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style 4x4
2.0tsi 190KM jest łącznie 10szt na 91szt wszystkich. w wersji L&K - zadnego, w sportline 4 na 13sztuk, style 6szt na 28. Nadal nie wiele bo tylko ok 13% wszystkich. Wśród wszystkich tych z benzynowymi silnikami najwięcej jest wersji ambition (oczywiście z silnikiem 1.5tsi) 50szt (55%)
2.0TDI 200Km łącznie jest 7szt na 35 wszystkich TDI (sport line 4szt na 4 auta dostępne, style 3szt)
RS jest ich 3szt
Nadal uważam że z ciekawszym wyposażeniem i lepszym silnikiem ze stocku ciężko coś wybrać, przynajmniej dla mnie. Być może ktoś znajdzie tam jakieś auto które będzie "pod niego" wyposażone
Ja niestety raczej będę rezygnował ze swojego zamówienia. Zależało mi żeby samochód był w tym roku a niestety nie zanosi się na to.