Wdł prowadzącego to absolutne minimum i potwierdzam
Jak już było to sorry
https://www.youtube.com/watch?v=1EQJdDcEh4A
Każdy będzie tak pisał, że mocy wystarczy czy to 125 czy 150 KM póki nie będzie musiał uciekać na prawy pas przy wyprzedzaniu jak z przeciwka nagle wyłoni się rozpędzony do stówy czterdziestotonowy TIR.krotz pisze: ↑29 maja 2017, 22:59Celne uwagi tylko ja widzę dwie bardzo ciekawe zależności i dwa obozy:
1) z silnikami 1.4 125KM oraz 150KM - wszyscy zgodnie twierdzą, że starcza i mocy aż nadto i więcej nic nie trzeba
2) z silnikami 2.0 TSI - chyba wszyscy są zgodni, że odpowiednia moc, fajnie się jeździ, ale nic poza tym, a sporo z tych osób, że to absolutne minimum.
Co ciekawe nie ma chyba na forum osoby ze słabszym silnikiem, która twierdzi, że mocy jest jednak za mało, nie ma też z tej drugiej strony, by stwierdzić, że mocy aż nadto i mogli wziąć słabszą wersję![]()
Nie wiem co o tym sądzić ja zaliczam się do drugiej grupy także. Owszem jak samemu się jeździ to w miarę spoko, przy ostrym deptaniu jest jednak nerwowy. Z 5 osobami na pokładzie przyspieszanie jest na całkiem średnim poziomie, czuć że auto walczy z masą, trzeba dobrze kalkulować wyprzedzenie. Do tego max co osiągnąłem póki co z pasażerami to 205 i nic więcej. Niby nieźle, ale trwało to wieki![]()