Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Kolego twój przypadek tylko potwierdza to co napisałem wcześniej o dostępności TSI v TDI.
U mnie zamówienie dwa dni po Tobie a termin produkcji jak nic nie sknocą 28 tydzień.
Życzę mega frajdy z jazdy
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Termin dostawy w 2 miesiące. Pozazdrościć.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Wiatam czy ktoś z forum zamawiał kodiaqa w Maju jak u was z czasem oczekiwania
-
Tomala72
Wcześniej jak 2018 może nie być. Pula na ten rok wyczerpana. Nie sądzę żeby "dowalili towaru" w drugiej połowie 2017.
Na forum są osoby zamawiające luty-marzec (wtedy pula 3300 sztuk na Polskę była jeszcze dostępna) i odbiory mają planowane jesienią.
Na forum są osoby zamawiające luty-marzec (wtedy pula 3300 sztuk na Polskę była jeszcze dostępna) i odbiory mają planowane jesienią.
No tez mi tak diler powiedział ale mówił ze sytuacja może sie zmienić nic pozostaje czekać i cieszyć sie szczęściem innych pozdro
-
envies
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI Style/Business Grey/Crater
Kodiaq 2.0 TSI Style (szary biznes) + dodatki za ok 20k, rabat 9k.
Zamowienie 17 tydzien tj. 25 kwietnia
Pierwszy otrzymany termin w zeszlym tygodniu to 45 tydzien (tj. poczatek listopada).
Czesci rzeczy nie dobralem za pierwszym podejsciem, ale diler kazal sie sprecyzowac zeby potem przy zmianach nie bylo przesuniec.
W momencie zamowienia mowiono mi ze zamawiam jeszcze z puli 3300szt.
Dostalem tez informacje ze terminy ostatnio sie skracaja a wydluzenia to max 2tyg. Salon Gliwice.
Zamowienie 17 tydzien tj. 25 kwietnia
Pierwszy otrzymany termin w zeszlym tygodniu to 45 tydzien (tj. poczatek listopada).
Czesci rzeczy nie dobralem za pierwszym podejsciem, ale diler kazal sie sprecyzowac zeby potem przy zmianach nie bylo przesuniec.
W momencie zamowienia mowiono mi ze zamawiam jeszcze z puli 3300szt.
Dostalem tez informacje ze terminy ostatnio sie skracaja a wydluzenia to max 2tyg. Salon Gliwice.
-
Tomala72
Skoro tak piszesz to jutro zadzwonię do swojego sprzedawcy żeby podał aktualny termin (do tej pory pisał na email). Dam znać.
-
Niedźwiadeq
- Samochód: kodiaq 2.0 Tdi DSG style + dodatki
Czy jest na forum ktos kto ma mozliwosc sprawdzenia terminu realizacji zamowienia po numerze? Mam duze poczucie ze moj sprzedawca ma mocno w powazaniu dalsze losy mojego zamowienia.Handlowiec z ktorym podpisywalem zamowienie jest niedostepny a inny nie moze udzielic informacji na ten temat. Zdumiewajace.
-
krzysiek
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów
Agnes czy u Ciebie coś się wyjaśniło?