Wierzyć czy nie ale chciałem jeszcze coś domówić i handlowiec mi powiedział że już ma zablokowane zmiany bo ma wchodzić nowy model
Czas oczekiwania na Kodiaqa
- robkio76
- Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style 4x4
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
lk7
- Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TSI 190KM 4x4
A może ma zablokowane zmiany bo dostał termin produkcji który jest już zamrożony?
Koniec grudnia zamówiłem zamówiłem 2 tygodnie temu odebrałem 
To zazdroszczę bo tez mam zamówienie z 19 grudnia i ciszabosman74 pisze:Koniec grudnia zamówiłem zamówiłem 2 tygodnie temu odebrałem
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Raczej obstawiam nowy rok modelowy, zmiana koniec czerwca. Mogą się zmieniać w konfiguratorze dostępne opcje. Zapewne jeśli w lipcu nie będzie daty produkcji a opcje będą dostępne to może się uda coś domówić.robkio76 pisze: ↑12 maja 2023, 8:35Wierzyć czy nie ale chciałem jeszcze coś domówić i handlowiec mi powiedział że już ma zablokowane zmiany bo ma wchodzić nowy model
Witam na placu boju oczekiwania
Jestem Wojtek.
Zamówienie 16 Marca, wg informacji "podmieniona komisja z zamówienia z Grudnia" - cokolwiek to oznacza. Termin usłyszałem 9-14 miesięcy. Więc trochę tu posiedzę z Wami
Zamówienie 16 Marca, wg informacji "podmieniona komisja z zamówienia z Grudnia" - cokolwiek to oznacza. Termin usłyszałem 9-14 miesięcy. Więc trochę tu posiedzę z Wami
Ktoś chyba z tum terminem ewidentnie przesadził. Za 14 miesięcy to już tej wersji nie będą robić.