Od mnie nie chcieli żadnej zaliczki bo powiedzieli że nie mogą zagwarantować terminu oraz ceny więc w każdej chwili mogę się wycofać i by musieli zwracać zaliczkę. Na moje pytanie że jakbym się wycofał to mają kłopot bo auto skonfigurowane pod moje potrzeby i może nie łatwo byłoby sprzedać to się uśmiechną handlowiec i powiedział że bardzo by chciał mieć taki kłopot.dzentelman pisze: ↑10 maja 2023, 9:29OKto w sumie dzieli nas różnica tygodnia w zamówieniu - zatem pewnie wspólnie będziemy tu śledzić wątek do tego czasu
u mnie na umówię nie ma wpisanego w ogóle terminu... dlatego chodzi mi głowie zamowienie u innego - choć nie mam przekonania czy chce kasę zamrażać w zaliczki
![]()
Czas oczekiwania na Kodiaqa
- robkio76
- Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style 4x4
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Ja podobnie nie mam terminu, ale też nie wpłacałem zaliczki.
Zamawiając na początku kwietnia też słyszałem 6/7 miesięcy "ale będziemy się starali by było szybciej".
I z tego co piszecie jest duża szansa że będzie.
Zamawiając na początku kwietnia też słyszałem 6/7 miesięcy "ale będziemy się starali by było szybciej".
I z tego co piszecie jest duża szansa że będzie.
-
dzentelman
- Samochód: SUPERB 2.0 TSI
a jakie wersje zamówiliście?
Ja 2.0 TSI 190KM SportLine - bez aystsentow itp
Ja 2.0 TSI 190KM SportLine - bez aystsentow itp
Zazwyczaj wystarczy spojrzeć pod nikiem użytkownika, tam gdzie "samochód".dzentelman pisze: ↑10 maja 2023, 11:42a jakie wersje zamówiliście?
Ja 2.0 TSI 190KM SportLine - bez aystsentow itp![]()
Tj. 1.5 TSI 150, Style.
Parę mniejszych dodatków : lane assist, comfort, błotniki, plastikowa ochrona bagaż, bluetooth plus, blokada drzwi...
- robkio76
Ja style 2.0tsi 4x4, lakier szary niemetalizowany, felgi triglav (te ze sportline), pakiet comfort, zPakiet TRAVEL ASSIST HIGH II , panoramą, grzane dupki x4, podgrzewana kierownica i szyba, pakiekt komfortowego snu premium, poswietlenie ambient, cantona, tapicerka eco. jeśzcze zastanawiam się nad pakietem rodzinnym gdyż nawet sama skoda nie wie jak policzyć go bo dublują się rolety z pakietu komfortowego snu.dzentelman pisze: ↑10 maja 2023, 11:42a jakie wersje zamówiliście?
Ja 2.0 TSI 190KM SportLine - bez aystsentow itp![]()
Ja pakiet rodzinny byłem zmuszony wziąć. Strasznie zależało mi na tych wysuwanych osłonkach drzwi - a one występują tylko w tym pakiecie. Świetny bajer.
Pakiet snu odpuściłem - pasażer ma mnie zabawiać rozmową, a nie wnerwiać chrapaniem
Szybko zmienisz zdanie co do tego "fajnego bajeru"
Ja żałuję, że nie udało się kupić samych rolet.
A w tym pakiecie nie ma czasem klejonych bocznych szyb ? Bardzo wycisza wnętrze, ja chyba właśnie dlatego brałem, bo zagłówki i kocyk to takie bajery.
- robkio76
Jesli się pytasz o pakiet komfortowego snu to nie ma szyb dzwiekochłonnychmpirek pisze: ↑10 maja 2023, 19:21A w tym pakiecie nie ma czasem klejonych bocznych szyb ? Bardzo wycisza wnętrze, ja chyba właśnie dlatego brałem, bo zagłówki i kocyk to takie bajery.
jesli pytasz się o pakiet komfortowego snu premium to są
to są dwa pakiety ten pierwszy zawiera rolety, szyby sunset, zagłówki z regulowanymi bokami, kocyk. Pakiet komfortowego snu premium= pakiet komfortowego snu plus szyby dzwiękochłonne
- robkio76